Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt organizuoja atvirų durų dieną paskutinį rugsėjo šeštadienį

Lankomiausias nekilnojamojo turto portalas Aruodas.lt paskutinįjį rugsėjo savaitgalį organizuoja „Atvirų durų“ renginį nekilnojamojo turto projektuose. Šis renginys pradėtas organizuoti lygiai prieš metus –2017-ųjų rugsėjį, kai vieną paskutiniųjų mėnesio šeštadienių masiškai atsivėrė naujų nekilnojamojo turto objektų Vilniuje, Kaune ir pajūryje durys. Vasarą organizuotos darbo dienų vakarais „Atviros durys“ grįžta į šeštadienio laiką ir įvyks rugsėjo 29-ą dieną.
Aruodas.lt „Atvirų durų dienose“ rugsėjo 29 dieną dalyvaujantys projektai
Aruodas.lt „Atvirų durų dienose“ rugsėjo 29 dieną dalyvaujantys projektai / Aruodas.lt

Netikėtai atrasti privalumai: galima pabūti vienumoje su savo svajonių būstu

Mūsų butai su balkonais, terasomis, sandėliukais ir liftu (iš automobilių stovėjimo aikštelės). Jau galime pasiūlyti įsigyti būstą su pilna apdaila.

Nekilnojamojo turto skelbimų portalo Aruodas.lt vadovė Viktorija Steponavičiūtė teigia, jog toks renginys buvo sugalvotas tam, kad naujo būsto ieškantys klientai galėtų per vieną dieną apžiūrėti, įvertinti ir palyginti kelių objektų privalumus ir trūkumus. Kokius projektus bus galima aplankyti rugsėjo 29 dieną nuo 11 iki 16 val., galima pamatyti portale Aruodas.lt, paspaudus šią nuorodą.

Projektų pardavimų vadovai po kelių renginių pastebėjo, kad dalis klientų mėgaujasi galimybe po projektą ilgiau pasivaikščioti atskirai nuo pardavimų atstovų, pastovėti vienoje ar kitoje erdvėje, pamėginti kartu su gyvenimo partneriu padiskutuoti apie būsto privalumus ir trūkumus.

Bendrovės vizualizacija/Projektas „Laisvės 78B“
Bendrovės vizualizacija/Projektas „Laisvės 78B“

„Atvirų durų“ senbuvio (dalyvavusio beveik visose „Atvirų durų dienose“) projekto „Laisvės 78B“ pardavimų vadovė Aurelija Markevičienė teigė, jog šis renginys visuomet vyksta pirkėjams patogiu laiku: rudenį, žiemą ir pavasarį – savaitgalį, o vasarą – darbo dienos vakarą. Tokiu metu jie neskubėdami gali su pardavėjais išsiaiškinti visus iškilusius klausimus.

„Atvirų durų“ renginio metu mes paprastai turime specialių pasiūlymų pasirašantiems preliminarias (buto pirkimo, – red. past.) sutartis. Į „Atvirų durų dienas“ klientus kviečiame net tik būsto apžiūrai, bet kaip į šventę – todėl susidomėjimas tikrai jaučiamas“, – sakė ji.

Šiuo metu pirmasis „Laisvės 78B“ daugiabutis jau yra užbaigtas, jame parduota du trečdaliai butų, tačiau rugsėjį pradėtos antrojo etapo statybos. Antrasis daugiabutis jau bus A energinės klasės, jame suprojektuota rekuperacinė sistema.

„Pirkėjams šiuo metu reikia apgalvotų kompleksinių sprendimų, vien gero ir patogaus išplanavimo dažnai neužtenka. Mūsų butai su balkonais, terasomis, sandėliukais ir liftu (iš automobilių stovėjimo aikštelės). Jau galime pasiūlyti įsigyti būstą su pilna apdaila, pradinio įnašo kaupimo ir išsimokėjimo variantus, būsto paskolos pasiūlymus iš projekto partnerių – bankų“, – sakė A. Markevičienė.

Antrojo (B korpuso) statybų etapo darbai bus užbaigti 2019-ųjų trečiąjį ketvirtį. Projekto „Laisvės 78B“ gale stovi pradėtas ir neužbaigtas statyti apvalus daugiabutis – viešojoje erdvėje buvo kilę klausimų dėl jo likimo. A.Markevičienė patikino, jog visas projektas su C korpusu bus užbaigtas trečiuoju vystymo etapu 2019 m. pabaigoje – 2020 m. pradžioje.

Pašnekovė minėjo, kad šis „Atvirų durų“ renginys – lyg šventė, todėl rugsėjo 29-ąją atvykusiems į „Laisvės 78B“ ir apsisprendusiems pirkti tam tikrus butus dovanų bus pasiūlyta stovėjimo vieta automobiliui.

„Be to, „Atvirų durų“ renginio metu aptarsime visus rūpinčius klausimus: pradinio įnašo išsimokėjimo galimybes, buto su pilna apdaila įsigijimą, banko kredito suteikimo sąlygas, valstybės remiamos paskolos suteikimo tvarką. Valstybė remia ir perkančius būstą Vilniaus mieste, jei šeimos pajamos nesiekia numatytos ribos“, – atskleidė A.Markevičienė.

Pašilaičiai stebina žemaaukšte statyba

Olesia Ščerba, bendrovės „Luminor būstas“ nekilnojamojo turto specialistė, rugsėjo 29-ąją pikėjams pristatys naują projektą Pašilaičių rajone „Pavilnionių 34“. Penkių aukštų daugiabutis jau spalį bus pateiktas valstybinei komisijai patikrinti ir patvirtinti statybų pabaigą.

Aruodas.lt/„Pavilnionių 34“ – daugiabutis su komercinėmis patalpomis Pašilaičių rajone
Aruodas.lt/„Pavilnionių 34“ – daugiabutis su komercinėmis patalpomis Pašilaičių rajone

„Renginio metu lankytojams bus galimybė apžiūrėti visus laisvus 1-3 kambarių butus. Tokie renginiai suteikia lankytojams naudos, dažniausiai jų metu būna taikomos papildomos nuolaidos. Taip pat svarbu tai, kad klientas gali apžiūros laiką susiplanuoti iš anksto. Gali vienu metu aplankyti daug objektų“, – sakė O.Ščerba.
Ar naujos statybos Pašilaičiuose rodo, kad atsigauna (kaip numatyta ir savivaldybės plėtros plane) miesto pakraščiai?

„Mūsų projektas yra skirtas kitam pirkėjų segmentui, ne besidomintiems nekilnojamuoju turtu prestižinėse Vilniaus vietose. Pagrindiniai mūsų potencialūs klientai – šalia gyvenančios šeimos, norinčios pasididinti turimą būsto plotą, kitų miestų gyventojai, perkantys ekonominės klasės 1-2 kambarių butus savo vaikams, atvykusiems studijuoti į Vilnių. Arba vilniečiai, ieškantys kokybiško pirmojo būsto atžaloms. Pašilaičių rajono dalis, kurioje statomas mūsų projektas, yra strategiškai geroje vietoje, turi gerą susisiekimą su kitais miesto rajonais“, – sakė O.Ščerba.

Miesto centrą nuo „Pavilnionių 34“ greitai pasieksite Justiniškių ar Ukmergės gatvėmis, o viešuoju transportu – nuo Justiniškių gatvės troleibuso žiedo. O.Ščerba taip pat pastebi, kad tėvams, atvykusiems aplankyti savo vaikų iš kitų miestų būstą, esantį netoli pagrindinių miesto transporto arterijų, pasiekti labai lengva, vairuojant nekyla streso.

Artimiausioje ateityje miestas planuoja įrengti 5,2 hektaro dydžio parką gretimame sklype. Jame bus apšviesti dviračių ir pesčiųjų takai, sporto ir žaidimų aikštelės.

Daugiabučiui statyti projekto vystytojas „Solo technologijos“ pasirinko didelę patirtį statybų srityje turinčią bendrovę „Conresta“. O.Ščerba sako, kad pasiekta didžiausia įmanoma ekonominės klasės būstui statybos medžiagų kokybė. 32 butų ir 6 komercinių patalpų daugiabutis gyvenamasis namas su požeminiu parkingu ir liftu gali padiktuoti ir naują hobį – jau žinoma, kad šalia esančiame priestate įsikurs viena žymiausių Lietuvos sportinių šokių mokyklų „Ratuto“. O ir erdvės ramiems pasivaikščiojimams gamtoje bus daugiau jau netrukus.

„Artimiausioje ateityje miestas planuoja įrengti 5,2 hektaro dydžio parką gretimame sklype. Jame bus apšviesti dviračių ir pėsčiųjų takai, sporto ir žaidimų aikštelės. Tai turėtų padidinti šio namo pridėtinę vertę ir gyvenimo kokybę būsimiems gyventojams“, – sakė O.Ščerba.

Nusprendusiems įsigyti būstą šiame objekte „Atvirų durų dienų“ metu ir papildomai įsigijusiems parkingo vietą, plėtotojai žadą antrą vietą automobiliui padovanoti.

Rugsėjo 29-ąją Vilniuje duris atvers šie projektai:

1. „Laisvės 78B“ – tai Justiniškėse pastatytas daugiabutis, kuriame daugiausiai 2-3 kambarių butai. Pagrindiniai šio projekto privalumai – arti esantys vaikų darželis bei mokykla, dviejų aukštų požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, patogūs sandėliukai visiems sezoniniams įrenginiams ir rakandams. „Atvirų durų dienų“ metu pirkėjų lauks specialūs pasiūlymai. Jei susidomėjote šio projekto privalumais, registruokitės ČIA.

Aruodas.lt/Daugiabutis „Laisvės 78B“
Aruodas.lt/Daugiabutis „Laisvės 78B“

2. Bitėnų oazė“ – projektas, įsikūręs tarp Pilaitės, Raišių ir Dvarykščių rajonų, arti Pilaitės miško masyvo bei Salotės ežero. Tai naujas mažaaukščių namų bei kotedžų kvartalas. Projekte – 2 kambarių (39-59 m2) bei 3 kambarių (53-84 m2) butai. Ateityje tame pačiame rajone planuojama pastatyti vaikų darželį bei sporto klubą. Susidomėjote? Registruokitės.

aruodas.lt nuotr. /Nekilnojamojo turto objektas „Bitėnų oazė“
aruodas.lt nuotr. /Nekilnojamojo turto objektas „Bitėnų oazė“

3. „Rinktinės URBAN“ – tai trijų daugiabučių namų kompleksas miesto centre. Netoliese – Neries krantinė, o darbus lengva pasiekti Konstitucijos prospektu. Pirmųjų aukštų gyventojai turės galimybę ilsėtis terasose, paskutinių aukštų – turės būstus aukštesnėmis lubomis. Po kompleksu bus įrengta automobilių stovėjimo aikštelė. Jei norite apžiūrėti šį projektą, užsiregistruokite spustelėję ŠIĄ NUORODĄ.

Aruodas.lt /„Rinktinės URBAN“ – miestas Tavo ritmu
Aruodas.lt /„Rinktinės URBAN“ – miestas Tavo ritmu

4. „Vingio namai“ – idealiai tiks bėgiojantiems, važinėjantiems riedučiais ar kitaip pramogaujantiems Vingio parke. Šis daugiabutis pastatytas tarp miesto centro ir Vingio parko. Namo teritorija apželdinta medžiais, aptverta, šalia įrengta automobilių stovėjimo aikštelė. Daugiausia projekte yra 2-3 kambarių butai, keli butai įrengti per du aukštus. Susidomėjote? Prieš atvykdami apžiūrėti, užsiregistruokite.

Aruodas.lt nuotr. /„Vingio namai“ - butai šalia Vingio parko
Aruodas.lt nuotr. /„Vingio namai“ - butai šalia Vingio parko

5. Projektas „M26“ – šalia Vilnelės Manfaktūrų g. esančiame A+ klasės 4-5 aukštų namas. Jame įrengti 43 butai, kurių plotas nuo 35 iki 77 kv.m. Projekto „M26“ vieta strategiškai labai palanki susisiekimui su visais Vilniaus rajonais. Visai čia pat – Pavilnių regioninis parkas su nuostabiuoju Belmontu, pažintinis Pūčkorių takas, Užupis ir Vilniaus senamiestis. Jeigu norite gyventi tokioje unikalioje vietoje – registruokitės žvalgytuvėms.

Projekto partnerio nuotr./„Vilmestos projektai“ projektas M26
Projekto partnerio nuotr./„Vilmestos projektai“ projektas M26

6. „Baltupio krantas“ – projektas, radęs retą vietą netoli miesto centro, tačiau prie pat vandens – ant Cedrono (Baltupio) kranto. Čia statoma 12 sublokuotų namų, kiekvieno gyvenamasis plotas – apie 150 kvadratinių metrų. Namai yra A energinės klasės, šildomi geoterminiu arba dujiniu šildymu. Šioje statyboje naudojamos ilgaamžės medžiagos, nuo klinkerio, skalūno iki medinių langų. Statytojai planuoja šioje vietoje praplatinti Naujakiemio gatvę, sutvarkyti aplinką, želdynus. Kiekvienas namas turi garažą ar pavėsinę, taip pat po 2-3 arų kiemelį, terasas.

Aruodas.lt/„Baltupio krantas“ – nauji sublokuoti namai Vilniuje, Baltupių rajone
Aruodas.lt/„Baltupio krantas“ – nauji sublokuoti namai Vilniuje, Baltupių rajone

Norėdami apžiūrėti šį projektą REGISTRUOKITĖS ČIA.

7. „Sostinės parko namai“ – netoli Eišiškių plento ir Panerių regioninio parko, miško apsuptyje statomas naujas kotedžų rajonas, jame parduodami vienbučiai ir dvibučiai apie 100 kvadratinių metrų ploto namai. Šio projekto išskirtinumas – konkurencinga kaina, nuosavi biologiniai nuotekų valymo įrenginiai ir vandens gręžinys. Kiekvienam namui skirtos dvi automobilių parkavimo vietos, kiekvienas namas turi savo terasą. Namai apkalti medienos dailylentėmis, turi šlaitinius skardinius stogus.

Aruodas.lt/„Sostinės parko namai“ – naujas kotedžų kvartalas miško apsuptyje
Aruodas.lt/„Sostinės parko namai“ – naujas kotedžų kvartalas miško apsuptyje

Aplankyti šiuos namus galite UŽSIREGISTRAVĘ PER ŠIĄ NUORODĄ.

8. „Pavilnionių 34“ – tai netipinis Pašilaičių daugiabutis. Jis pastatytas tarp dviejų miesto arterijų – Ukmergės gatvės ir Vakarinio aplinkkelio, taigi, nors objekto vieta yra toliau nuo miesto, jis lengvai ir greitai pasiekiamas. Namas – vos 5 aukštų, pirmajame iš jų įsikurs komercinės patalpos ir šokių mokykla. Namo požeminiame aukšte įrengtas parkingas. Sklype bus įrengiama vaikų žaidimų aikštelė ir poilsio zona. Projektą vystanti bendrovė „Conresta“ yra patyrusi komercinių patalpų statybos bendrovė.

Aruodas.lt/„Pavilnionių 34“ – kotedžų kvartalas šalia parko Pašilaičių rajone
Aruodas.lt/„Pavilnionių 34“ – kotedžų kvartalas šalia parko Pašilaičių rajone

Norėdami apžiūrėti šį projektą, REGISTRUOKITĖS ČIA.

Ar žinojote? Kiekvienas parduodantis ar nuomojantis būstą asmuo gali užsisakyti „atvirų durų“ paslaugą portale Aruodas.lt ir taip savo būstą parodyti susidomėjusiems.

Aruodas.lt/Aruodas.lt „Atvirų durų diena“
Aruodas.lt/Aruodas.lt „Atvirų durų diena“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius