-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

SBA koncerno įmonė investuos 110 mln. eurų į penkis NT projektus Lietuvoje ir užsienyje

SBA koncerno įmonė „Urban Inventors“ planuoja plėsti savo veiklą užsienyje ir Lietuvoje bei į penkis projektus investuoti apie 110 mln. eurų, rašoma pranešime.
Nauja vieta poilsiui
Nauja vieta poilsiui / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Koncerno nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Pastatų idėjų įgyvendinimas“ pakeitė pavadinimą į „Urban Inventors“. Anot koncerno prezidento Arūno Martinkevičiaus, nuspręsta investuoti į užsienio rinką, nes vystant projektus ne Lietuvoje, galima didesnė investicinė grąža.

„Šiuo metu Lietuvos nekilnojamojo turto rinkoje vyrauja iškreiptas supratimas, kuomet pagrindiniu rodikliu, pasirenkant verslo centrą, tampa kvadratinio metro kaina. Ir užsienio investuotojai Lietuvą neretai renkasi dėl mažesnių biurų nuomos kainų ir mažesnio darbo užmokesčio, tai neveda niekur. Tuo tarpu mes siekiame vystyti pastatus, kuriančius pridėtinę vertę. Būtent dėl šių aspektų verslo plėtra ir galima investicijų grąža užsienio rinkose atrodo perspektyvi“, – teigia koncerno SBA prezidentas A.Martinkevičius.

„Urban Inventors“ – SBA koncerno įmonė. SBA nekilnojamojo turto rinkoje veikia nuo 2007 metų. SBA sėkmingai įgyvendino verslo centrų projektus „Green Hall“ ir „Green Hall 2“ Vilniuje, BLC Kaune ir kitus.

.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius