-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SBA Urban“ užsitikrino „Luminor“ 25 mln. Eur finansavimą verslo centrui BLC

SBA nekilnojamojo turto plėtotojos „SBA Urban“ verslo centrą BLC valdanti įmonė ir „Luminor“ bankas pasirašė 25 mln. vertės ilgalaikės paskolos sutartį, pagal kurią bus finansuojama tolesnė šio Kaune išvystyto verslo centro veikla ir refinansuojami ankstesni įsipareigojimai, pranešė SBA.
BLC verslo centras
BLC verslo centras / SBA nuotr.

„Didelės apimties ir konkurencingomis sąlygomis suteiktas finansavimas liudija, kad aukščiausios klasės komercinis NT išlaiko savo patrauklumą ir yra gerai vertinamas mūsų finansų partnerių net ir didesnio ekonomikos neapibrėžtumo laikais. Šiuo metu BLC verslo centras yra 100 proc. išnuomotas solidiems ir patikimiems nuomininkams. BLC verslo centro neatskiriama dalis – SBA atnaujinta ir gyvybe pulsuojanti, bei ne vieną tarptautinį pripažinimą pelniusi, Vienybės aikštė. Neabejoju, kad BLC patrauklumas yra ilgalaikis, o konkurencinis pranašumas akivaizdus“, – sako SBA Grupės Iždo direktorius ir „SBA Urban“ valdybos narys Ignas Mačeika.

„Luminor“ bankas paskolą BLC verslo centrui Kaune finansuoti suteikė 5 metams.

„Modernūs, šiuolaikiniai verslo centrai prisideda prie verslo aplinkos gerinimo, o tai reiškia ne tik palankesnes sąlygas verslininkams, geresnę aplinką darbuotojams, bet ir galimybę tvariai naudoti energiją, kas šiandieninių įvykių kontekste įgauna dar daugiau reikšmės nei prieš keletą metų. Žavimės ilgamečių mūsų partnerių – SBA grupės – ryžtu pastebimai atnaujinti Kauno centrinės dalies veidą ir džiaugiamės dalyvaudami šio modernaus ir miestui reikšmingo objekto finansavime“, – sako „Luminor“ banko verslo bankininkystės vadovas Jonas Urbonas.

A klasės verslo centras BLC pačioje Kauno širdyje Vienybės aikštėje baigtas statyti prieš trejus metus. Investicijos į 17 tūkst. kv. metrų ploto pastatų kompleksą ir SBA grupės lėšomis atnaujintą Vienybės aikštę siekė 40 mln. eurų. BLC verslo pirmasis Baltijos šalyse įvertintas darbuotojų gerovės pastatų sertifikatu „Fitwel“.

SBA grupės nekilnojamojo turto sektoriui priklausanti „SBA Urban“ be Kaune plėtojamo verslo centro BLC Vilniuje valdo verslo slėnį „Green Hall“. Bendrovė išvystė „Capitalica Asset Management“ priklausantį verslo centrą „Kauno dokas“. Šiuo metu „SBA Urban“ plėtoja gyvenamųjų namų kvartalą „Nemunaičiai“ ant Nemuno kranto Kaune. Jai priklausanti statybų valdymo bendrovė „Notus Developers“ vysto pramoninius objektus – „Inno Line“ gamyklą SBA industrinių inovacijų slėnyje šalia Klaipėdos bei naują „Kauno baldų“ fabriką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius