Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaurinėje sostinės dalyje atidarytas naujas verslo centras

Šiaurės vakarų sostinės dalyje, Bieliūnų gatvėje neseniai buvo atidarytas 6 aukštų verslo centras „Domus Pro“. Tai buvo paskutinis 2013 metais pradėto komercinio komplekso plėtros etapas, rašoma pranešime spaudai.
Verslo centras „Domus Pro“
Verslo centras „Domus Pro“ / Bendrovės nuotr.

Projekto vystytojas – „TK Development Lietuva“, statybos darbus vykdė „Conresta“. Investicijų į projektą bendrovė neatskleidžia.

Beveik 5 tūkst. kv. m ploto verslo centras šiuo metu yra beveik pilnai užpildytas. Netrukus jame įsikurs bendrovė „Narbutas“, automobilių parkų finansavimo ir valdymo paslaugų teikėjai „ALD Automotuve“ transporto bendrovė „Baltic Consol Line“, „Kiwa Inspecta“, „Pristis“, „EVS Group“ ir kitos įmonės.

Pasak „TK Development Lietuva“ direktoriaus Rapolo Latvio, projektas buvo įgyvendintas siekiant sukurti ne tik biurų pastatą, bet ir visą paslaugų kompleksą, skirtą žmonėms, kurie darbą nori lengvai suderinti su laisvalaikiu.

Biurų pastate įsikūręs sporto klubas, pirtis, baseinas, restoranai, prekybos centras, veterinarijos patalpos. Jame įrengta erdvi terasa ir 2 aukštų požeminė automobilių aikštelė.

Registrų centro duomenimis, bendrovę „TK Development Lietuva“ valdo Danijoje registruota įmonė „TK Bygge-Holding“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius