-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės Lvovo gatvėje rugsėjį duris atvers antrasis sporto klubas „RE.FORMATAS“

Rugsėjį Vilniuje duris atvers antrasis besiplečiančio tinklo „RE.FORMATAS“ sporto klubas. Naujasis „boutique gym“ tipo klubas įsikurs verslo centre „Park Town“, Lvovo gatvėje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Sporto klubas „RE.FORMATAS“
Sporto klubas „RE.FORMATAS“ / Organizatorių nuotr.

„RE.FORMATO“ vadovo Ramūno Grušo teigimu, į naująjį klubą investuota 0,5 mln. eurų, jo erdvės užims 510 kvadratinių metrų plotą.

Pirmasis tinklo sporto klubas „Verslo trikampyje“ sostinės J.Jasinskio gatvėje jau veikia nuo vasario mėnesio.

Pasiteisinusi koncepcija

Anot R.Grušo, naujasis klubas kurtas laikantis jau pasiteisinusios koncepcijos: pasirinkta vieta – modernus verslo centras judrioje miesto dalyje, taikantis į šiuolaikiško, laiką taupančio vilniečio poreikius. Jam pritaikyta ir klubo įranga, ir sporto programos.

„Kaip ir pirmajame klube, taip ir naujajame bus išlaikoma ta pati interjero ir įrengimo idėja – aiškiai atskirtos skirtingų veiklų zonos: aerobikos salė, aukšto intensyvumo treniruotėms specialiai pritaikyta erdvė ir minimali laisvų svorių zona, kurioje tradicinius treniruoklius pakeis įvairūs suoliukai, svarmenys ir kita įranga“, – atskleidžia R.Grušas.

Organizatorių nuotr./Sporto klubas „RE.FORMATAS“
Organizatorių nuotr./Sporto klubas „RE.FORMATAS“

Anot tinklo vadovo, koncepcija išlaikoma dėl siekio eiti ta pačia – grupinių treniruočių – linkme. Pirmojo sporto klubo patirtis parodė, kad grupinės treniruotės turi daug potencialo ir Lietuvoje jų populiarėjimas tik įgauna pagreitį.

„RE.FORMATE orientuojamasi į grupines treniruotes. Šią kryptį natūraliai diktuoja ir auganti tokių treniruočių paklausa. Naujajame klube vienu metu galės vykti trys grupinės treniruotės, kurių kiekvienoje maksimalus dalyvių skaičius galės siekti iki 15 žmonių“, – sako R.Grušas.

Jo teigimu, tokią pačią grupinių treniruočių ir aiškaus zonų atskyrimo koncepciją bus siekiama išlaikyti ir kitais metais Vilniaus senamiestyje „Paupio“ rajone atsidarysiančiame trečiajame „RE.FORMATO“ sporto klube. Klubų tinklą vysto viena didžiausių Lietuvoje erdves gyvenimui, verslui ir poilsiui kurianti bendrovė „Darnu Group“.

Populiariausios treniruotės – iki 30 min.

R.Grušo teigimu, patirtis parodė, jog verslo centruose įsikūrusių klubų lankytojai – itin laiką vertinantys žmonės, dažniausiai sportuojantys prieš ar po darbo arba per pietų pertrauką. Todėl populiariausios – trumpos, iki 30 minučių trukmės intensyvesnės treniruotės.

„RE.FORMATO“ vadovo pastebėjimu, anksčiau grupines treniruotes labiau mėgo moterys, tačiau dabar vis dažniau dėl didesnio efektyvumo jas renkasi ir vyrai.

„Naujajame klube vyks daugiau efektyvių – aukšto intensyvumo ir trumpiau trunkančių treniruočių, kad per maksimaliai trumpą laiką žmogus pasiektų geriausią rezultatą. Žinoma, neatsisakoma ir šiandien itin populiarių pilates ar jogos treniruočių, kad būtų išpildyti įvairių poreikių turinčių žmonių lūkesčiai“, – sako R.Grušas.

Organizatorių nuotr./Sporto klubas „RE.FORMATAS“
Organizatorių nuotr./Sporto klubas „RE.FORMATAS“

„RE.FORMATO“ tinklo direktorius pastebi, kad sporto klubų klientai Vilniuje šiandien kaip niekada turi daug galimybių rinktis norimą paslaugą tiek kainos, tiek jos specifikos požiūriu.

„Mes atradome savo vartotoją, kuriam sporto klubas yra gerokai daugiau nei vieta sportuoti. Mūsų klientai vertina, kad čia patenkinami jų lūkesčiai – nuo profesionalių patarimų iki aukščiausią komfortą kuriančių smulkmenų kiekviename žingsnyje. Mes nevengiame eksperimentų – pristatome naujienas ar netradicinius bendravimo būdus su savo esamais bei potencialiais klientais, tad nuolatinių lankytojų srautas pastoviai auga. Tikimės, kad šią tendenciją išlaikysime ir naujajame klube“, – teigia R.Grušas.

Duris pirmiesiems lankytojams naujasis RE.FORMATO sporto klubas verslo centre „Park Town“ atvers rugsėjo 16 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius