Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventės pasibaigė: Kalėdų Senelis parduoda savo namą Šiaurės ašigalyje

Jei pasibaigė Kalėdos, dar nereiškia, kad šventės taip pat baigtos. Nekilnojamojo turto brokeriai siūlo įsigyti Kalėdų Senelio rezidenciją Šiaurės ašigalyje kartu su nedideliu elfų miesteliu. Už turtą prašoma 530 tūkst. svaro sterlingų, skelbia Storytrender.com.
Parduodamas Kalėdų senio namas
Parduodamas Kalėdų Senio namas / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

Iš viso Kalėdų Seneliui priklauso 10 ha ploto sklypas, kuriame yra pastatytas jo namas. Senelio būstinėje yra visko, ko tik galima norėti per tobulas Kalėdas – židinys, virtuvė ir tylus darbo kambarys su Kalėdų Senelio stalu.

Pagrindinis namas pastatytas dar 1800-aisiais ir jame yra įrengta svetainė, virtuvė, valgomasis, didysis ir du mažesni miegamieji.

Elfai gyvena greta, bet atskiruose namukuose. Sklype yra pastatytas ir nedidelis ūkinis pastatas, kuriame galima rengti įvairius vakarėlius. Taip pat yra Kalėdų Senelio dirbtuvės, arklidės ir atskiras garažas.

Viso komplekso interjeru rūpinosi dizainerė Marian Bright.

„Kalėdų Senelis – atostogų sezono sinonimas. Jis įkvepia žmones visame pasaulyje bent mėnesiui pakeisti namų interjerą, tai kaip galėjau nesiimti tokio projekto?

Norėjau sujungti Kalėdų Senelio ikonišką šventinį stilių su žiemiška pasaka. Todėl namuose rasite tiek daug žalumos balduose ir jaukioje patalynėje“, – pasakojo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius