Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Teleperformance“ įsikurs verslo centre statomame buvusiame „Žalgirio“ stadione

76 šalyse veikiančios klientų patirties valdymo bendrovės „Teleperformance“ biuras šių metų pabaigoje įsikurs verslo centre „Business Stadium West“, statomame buvusiame sostinės „Žalgirio“ stadione. Įmonė biurų pastate išsinuomojo 2,3 tūkst. kv. m ploto patalpas, ketinama ateityje nuomojamą plotą dar plėsti.
„Business Stadium West“
„Business Stadium West“

Verslo centrą stato nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Hanner“.

„Teleperformance“ Lietuvoje veikia daugiau nei 3 metus. Skelbiama, kad praėjusiais metais įmonei teko sustabdyti tam tikrą dalį savo įgyvendinamų projektų ir atsisakyti dalies darbuotojų paslaugų, tačiau šis žingsnis buvo strategiškai svarbus tam, kad bendrovė galėtų pradėti kitas svarbias veiklas ir pritrauktų naujų klientų. Šiemet įmonė planuoja dabartinę savo 93 darbuotojų komandą padidinti 1,5 karto, o kitais metais – dvigubai.

„Mūsų įmonės plėtra lemia ir poreikį keltis į naują, erdvų, modernų biurą. Sukurti patogią darbo aplinką darbuotojams visuomet buvo ir bus vienas iš „Teleperformance“ prioritetų“, – pranešime spaudai cituojama „Teleperformance Lithuania“ generalinė direktorė Jekaterina Osina.

„Teleperformance“ naują biurą įkurs šiuo metu baigiamame statyti 16,5 tūkst. kv. metrų ploto „Business Stadium West“ verslo komplekse, sostinės Rinktinės gatvėje. Šiuo metu išnuomota arba rezervuota beveik 70 proc. viso biurų pastatp ploto.

Iš viso į buvusio Žalgirio stadiono teritorijos plėtrą planuojama investuoti daugiau nei 200 mln. eurų. Į viešųjų erdvių kūrimą kompanija „Hanner“ investuos 2 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius