Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turtuoliai už įspūdingą sumą gali apsigyventi buvusioje karalių rezidencijoje Londone

Viso pasaulio turtuolių akys nukrypo į Londoną, kur pristatytas itin prabangių apartamentų projektas. Čia vienas butas kainuoja iki 20 mln. eurų, tačiau išskirtinumo ištroškusiems žmonėms tai nėra kliūtis – jau per pirmą pardavimų etapą nupirkti visi pasiūlyti būstai, rašo europe-re.com.
Prabangių butų projektas Londone
Prabangių butų projektas Londone / amazonproperty.com

Projektą plėtoja nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Amazon Property“, kuri pastatus Londono centrinėje dalyje įsigijo dar 2012. Tuomet nuspręsta XIX amžiuje statytą namą renovuoti ir jame įrengti butus.

Čia gyvenantys žmonės, galima sakyti, pasijus lyg karaliai, mat šis didžiulis pastatas statytas britų karališkosios šeimos nariams, jų šeimoms ir draugams.

Tačiau daugiau nei 200 mln. eurų vertės projektas pavadinimu „The Park Crescent“ išsiskiria ne tik prabanga, bet ir tuo, kaip greitai buvo parduoti visi būstai. Dar iki oficialaus jo pristatymo visuomenei visi pirmojo etapo būstai buvo parduoti.

„The Park Crescent“ vienas butas kainuoja nuo 4,4 iki 20 mln. eurų.

Antrąjį pardavimų etapą įmonė planuoja pradėti kitais metais, o trečią – 2018 metais.

O ir pirkėjai nemažiau išskirtiniai nei pats projektas. Pardavėjų teigimu, 80 proc. pirkėjų buvo iš Didžiosios Britanijos. Jie norėjo išsikelti iš didžiulių namų, esančių šalia Londono, be to, juos suviliojo dideli apartamentai, šalia kurių yra 3 ha ploto parkas. Projektas taip pat sudomino turtuolius iš Jungtinių Arabų Emyratų, Kataro, Saudo Arabijos, Kuveito ir Izraelio.

Anot plėtotojų, projektas susilaukė tokios sėkmės dėl šalia esančio parko. Šeimos su vaikais, nors ir išsikėlusios iš užmiesčio, vis tiek norėjo pro langus matyti žalumą ir perėjus per gatvę turėti galimybę pasivaikščioti.

VIDEO: The Park Crescent – Regents Park

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius