Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vietoje „Trasalio“ planuojamas reabilitacijos centras ir SPA

Vietoje duris uždariusio poilsio komplekso „Trasalis“ planuojamas reabilitacijos ir slaugos centras bei SPA, praneša „Delfi“. Kompleksą įsigijusios įmonės vadovas šią informaciją patvirtino ir 15min, bet plačiau komentuoti atsisakė.
Trakuose įsikūręs viešbutis „Trasalis“
Trakuose įsikūręs viešbutis „Trasalis“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Registrų centro duomenimis, naujasis komplekso savininkas nuo 2019 gruodžio 19 dienos yra bendrovė „Addere“. Įmonę netiesiogiai valdo Kristina Judinė ir Julija Jotautė.

„Addere“ vadovas Tomas Kamarauskas Delfi teigė, kad atlikus remontą naujasis kompleksas galėtų darbą pradėti šią vasarą.

15min primena, kad sausio 9 dieną netikėtai paaiškėjo, jog Trakuose veikęs poilsio kompleksas „Trasalis“ bus uždarytas sausio 15 dieną.

Skelbta, kad iš viso į viešbučio ir vandens pramogų bei SPA centro statybas 2007 metais investuota 14,48 mln. eurų​. Tačiau pastatų savininkei statybų bendrovei „Andova“ 2013 metais buvo iškelta bankroto byla.

Nuo 2014 metų kovo mėnesio „Trasalis – Trakai Resort & SPA“ valdė bendrovė „Alsakis“ (operatorius). Tuomet skelbta, kad įmonė investuos į paslaugų kokybės gerinimą bei plėtrą. Žadėta perkvalifikuoti viešbutį, gaunant 4 žvaigždutes, atnaujinti konferencijų sales, sukurti procedūras su mineraliniu vandeniu, įrengti mineralinio vandens baseinus.

15min skelbė, kad nuo 2016 metų bankroto varžytinėse buvo parduodami Trakų poilsio komplekso „Trasalis“. Tuomet „Alsakis“ vadovas aiškino, kad viešbučio veikla dėl pardavimo nenutrūks. Be to, įmonė, valdanti viešbučių tinklą, ketino įsigyti pastatus, kuriuos nuomoja.

Elektroninėje varžytynių sistemoje skelbta, kad parduodamas 5,9 tūkst. kv. m ploto viešbutis su restoranu ir 9,7 tūkst. kv. m ploto pramogų ir vandens relaksacijos centras, sandėlis bei keli administraciniai pastatai. Taip pat – beveik 4 ha žemės sklypo nuomos teisės.

Pirmųjų varžytynių metu komplekso pastatų pradinė kaina siekė 7,07 mln. eurų, paskutinių varžytynių metu jo pradinė kaina buvo sumažinta iki 2,5 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius