-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Akropolyje“ – 3 naujos erdvės

Vilniaus „Akropolyje“ – atidaryta 80 proc. didesnio nei anksčiau ploto didžiausia Lietuvoje „Zara“, taip pat ir„Topo centras“ bei pirmoji Lietuvoje pramogų erdvė vaikams „Kakės Makės pasaulis“. Apie tai skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Vilniaus „Akropolyje“ atidaryta „Zara“
Vilniaus „Akropolyje“ atidaryta „Zara“ / „Ideaprima“ nuotr.

Į projektą „Akropolis Persirengia“ investuota 14 mln. eurų.

Didžiausia Lietuvoje „Zara“

„Nasdaq“ Vilniaus biržoje kotiruojama ir Ispanijos kapitalo drabužių milžinui „Inditex“ atstovaujanti „Aprangos“ grupė sostinės „Akropolyje“ ne tik konceptualiai atnaujino, bet ir iki 3,2 tūkst. kvadratinių metrų ploto išplėtė „Zara“ parduotuvę.

Pagal naujausią koncepciją įrengta „Zara“ parduotuvė nesiskiria nuo projektų Europos prekybos sostinėse: LED ekranai, atviros ir šviesios erdvės, skaidrus parduotuvės fasadas – tai dalis modernios koncepcijos. Per artimiausius metus numatoma įdiegti nemažai technologinių naujovių, kurios palengvins apsipirkimą klientams bei pagreitins parduotuvės darbą. Atnaujinant „Zarą“, ypač daug dėmesio skirta ne tik vartotojų patirčiai, bet ir tvarių, aplinką tausojančių naujausių sprendimų diegimui.

Į „Topo centrą“ investuota 2 mln. eurų

Vilniaus „Akropolyje“ duris atvėrė įspūdingo dydžio namų technikos ir elektronikos parduotuvė „Topo centras“. Į 2,5 tūkst. kvadratinių metrų modernią parduotuvę investuota daugiau nei 2 mln. eurų. Asortimente – ne tik daugiau kaip 7000 skirtingų namų technikos ir elektronikos produktų, tačiau ir dešimtys interaktyvių patirčių erdvių.

„Ideaprima“ nuotr./Vilniaus „Akropolyje“ atidarytas „Topo centras“
„Ideaprima“ nuotr./Vilniaus „Akropolyje“ atidarytas „Topo centras“

Skiriant ypatingą dėmesį klientų patirčiai, naujojoje parduotuvėje bus galimybė išbandyti produktus, o abejojantiems daikto reikalingumu siūloma nuomos paslauga. Atsižvelgiant į tai, jog „Akropolyje“ lankytojai ne tik apsiperka, bet ir pramogauja, naujoje parduotuvėje įrengta ypač didelė gaming erdvė. E–sporto mėgėjai galės išbandyti specialius žaidynių baldus su kokybiška įranga: tiksliai veikiančiomis klaviatūromis, pelėmis, įspūdingai garsus perteikiančiomis žaidimų ausinėmis.

Vaikams – naujas pramogų pasaulis

Vilniaus „Akropolyje“ duris atvėrė ir populiariausio lietuviško vaikams skirto personažo erdvė – „Kakės Makės pasaulis“. Tai pirmoji tokia pramogų erdvė, užimanti 800 kvadratinių metrų plotą, kuriame vaikai galės sutikti pačią Kakę Makę, Netvarkos Nykštuką, Monstrus, Dantukų fėją, Piratus ir kitus mylimus knygelių herojus.

„Ideaprima“ nuotr./Vilniaus „Akropolyje“ atidaryta „Kakė makė“ erdvė
„Ideaprima“ nuotr./Vilniaus „Akropolyje“ atidaryta „Kakė makė“ erdvė

„Kakės Makės pasaulyje“ erdvės įrengtos pagal rašytojos ir iliustratorės Linos Žutautės knygų iliustracijas. Čia mažieji galės leisti laiką Kakės Makės kambaryje, žaisti rolių žaidimus Nykštuko laboratorijoje. Vyresniems siūlomos aktyvios pramogos – laipiojimas tinklais ir per įvairias kliūtis, čiuožykla, kamuoliukų baseinas, čiuožimo lynu trasa (angl. zip–line). Laisvalaikio erdvėse vaikai galės ne tik žaisti, bet ir kartu su savo šeima bei draugais švęsti gimtadienius, dalyvauti teminiuose renginiuose, stebėti spektaklius, dalyvauti vaikų literatūrai skirtuose renginiuose. Prekės ženklas „Kakė Makė“ priklauso „Alma littera“ įmonių grupei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius