Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnius galimybių sutvarkyti parką Lazdynuose surado Kanuose

Didžiausioje pasaulyje nekilnojamojo turto parodoje MIPIM Vilniaus meras Remigijus Šimašius pasirašė susitarimo memorandumą su tarptautinio nekilnojamojo turto holdingo „Vastint Holding B.V.“ tarybos nariu Steenu Sodemannu bei „Vastint Lithuania“ direktoriumi Kęstučiu Vedeckiu. Memorandumo tikslas – įtvirtinti bendradarbiavimą vystant visuomenei svarbius projektus Vilniaus Lazdynuose.
Būsimasis „Business Garden Vilnius“
Būsimasis „Business Garden Vilnius“ ir parkas Lazdynuose / „Go Vilnius“ nuotr.

Kaip teigiama „Go Vilnius“ pranešime spaudai, Vilniaus miestas ir „Vastint Holding“ įsipareigojo bendradarbiauti vystant viešojo ir privataus sektoriaus partnerystę, kurios tikslas – sukurti unikalią 8 hektarų ploto poilsio teritoriją Lazdynų miške. Būsimasis Lazdynų rekreacijos parkas bus įkurtas tarp gyvenamųjų namų kvartalo ir inovatyvaus verslo centro „Business Garden Vilnius“, kurį vysto bendrovė „Vastint Lithuania“.

„Tai puikus investavimo ir bendradarbiavimo su miestu pavyzdys, kuris naudingas tiek visuomenės, tiek verslo interesams. Tikiuosi, kad šis susitarimas taps modeliu ateities investuotojams, siekiant abipusiai vaisingo bendradarbiavimo“, – cituojamas Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

„Go Vilnius“ nuotr./Remigijus Šimašius ir Steenas Sodemannas
„Go Vilnius“ nuotr./Remigijus Šimašius ir Steenas Sodemannas

„Vastint Lithuania“ direktorius Kęstutis Vedeckis pažymėjo: „Džiaugiamės galėdami pradėti bendradarbiauti su Vilniumi kuriant šį unikalų projektą. Tikime, kad drauge išgryninsime svarbiausius bendruomenės poreikius ir parinksime draugiškiausius gamtai ir efektyviausius sprendimus, kurie atitiks ir visuomenės, ir verslo interesus.“

„Business Garden Vilnius“ – tai verslo parkas, kurio vystymui pasitelkiama protinga architektūra ir ergonomiška technologija, padedančios sukurti patogias, ekologiškas darbo erdves. Projektą sudarys keturi biurų pastatai, pasiūlysiantys 60,000 kvadratinių metrų biurų ir sandėliavimo patalpų. Planuojama, kad pirmasis projekto etapas bus baigtas 2020-ųjų pabaigoje.

„Go Vilnius“ nuotr./Būsimasis „Business Garden Vilnius“
„Go Vilnius“ nuotr./Būsimasis „Business Garden Vilnius“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius