Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žymaus režisieriaus name įsikūrę Stalinas ir Leninas vilioja potencialius nuomininkus

Didžiosios Britanijos sostinėje Londone esantis namas daugelį palieka be žado, o dabar nekilnojamojo turto brokeriai siūlo jame ir pagyventi. Žymiam kino režisieriui Rolandui Emmerichui priklausantis būstas nuomojamas už 35 tūkst. svarų sterlingų mėnesiui, skelbia „Business Insider“.
Rolando Emmericho namas Londone
Rolando Emmericho namas Londone / Kinleigh Folkard & Hayward nuotr.

Pasaulio niokojimo specialistu pramintas režisierius R.Emmerichas, kurį geriausiai žinome iš filmų „Nepriklausomybės diena“, „Diena po rytojaus“ ir „Godzila“, nuomoja savo 1,4 tūkst. kv. m ploto namą Londone. Mėnesiui jo nuoma kainuoja 35 tūkst. svarų sterlingų, o savaitei – 8 tūkst. svarų sterlingų.

„Būstas tikrai ne kiekvienam ir už tai neatsiprašinėsime. Tačiau kino fanatikus ir spalvingas asmenybes šis ekstravagantiškas namas nenuvils“, – teigė nekilnojamojo turto agentai iš kompanijos „Kinleigh Folkard & Hayward“.

Kinleigh Folkard & Hayward nuotr./Rolando Emmericho namas Londone
Kinleigh Folkard & Hayward nuotr./Rolando Emmericho namas Londone

Brokeriai nemeluoja – namas ne kiekvienam. Būsto interjeras atspindi spalvingą režisieriaus asmenybę ir jame įamžinti Lenino, Stalino bei Mao Zedongo atvaizdai. Jei to maža, visą namą pagyvina gyvūnų iškamšos.

Šiame name yra nemažai „brangakmenių“. Pavyzdžiui, vienas stalas pagamintas iš Antrajame pasauliniame kare skraidžiusio lėktuvo sparno, o užuolaidos siūtos iš 150 metų senumo vestuvinių suknelių. Po laiptais, lyg koks Haris Poteris, slepiasi vaškinė Jono Pauliaus II skulptūra.

Penkiuose namo aukštuose išsidėstę penki miegamieji ir vonios kambariai, didžiulis vestibiulis, piešimo kambarys, valgomasis, pusryčių erdvė kartu su atviro plano virtuve ir atskira virtuvėle.

Namas taip pat talpina dvi studijas, dvi privačias terasas, kurių viena ant stogo, kino salę ir saugyklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius