-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šildymo sprendimas, pakeisiantis kieto kuro katilus

Daugumai ne paslaptis, kad jau kelerius metus iš eilės – senus, neekonomiškus bei neekologiškus kieto kuro katilus iš rinkos išstumia inovatyvūs ir efektyvūs šilumos siurbliai. Šiai šildymo alternatyvai nemažai dėmesio skiria ir valstybė – nauji įrenginiai yra kompensuojami iš ES fondų lėšų, todėl vis daugiau įmonių siūlo šį sprendimą savo klientams.
Lapkričio 12 dieną ŠVOK srityje lyderiaujančios Lietuvos įmonės susibūrė į UAB „Sanlėja“ įmonės gimtadienį.
Lapkričio 12 dieną ŠVOK srityje lyderiaujančios Lietuvos įmonės susibūrė į UAB „Sanlėja“ įmonės gimtadienį. / Diana Lavrukaitis

Lapkričio 12 dieną ŠVOK srityje lyderiaujančios Lietuvos įmonės susibūrė į UAB „Sanlėja“ įmonės gimtadienį. „Sanlėja“, tai viena iš pirmaujančių oro kondicionierių, šilumos siurblių bei vėdinimo įrenginių didmeninės prekybos lyderė Lietuvoje. Nors įmonė skaičiuoja tik ketvirtus savo metus – jos atstovaujami įrenginiai per tokį trumpą laiką tapo žinomi visoje Lietuvoje.

Įmonės direktorius Žygimantas Stanelis džiaugiasi, kad Lietuvos rinkai gali pasiūlyti pasaulyje gerai žinomus prekinius ženklus, kurie ir Lietuvoje tampa kokybiškos ir ilgai tarnausiančios įrangos sinonimu. Jau ketvirtus metus iš eilės UAB „Sanlėja“ tiekia savo partneriams Cooper&Hunter, HTW oro kondicionierius ir šilumos siurblius bei getAir beortakines vėdinimo sistemas. „Keturi metai, tai nėra daug, tačiau mūsų jauna ir veržli įmonė sugebėjo per tokį trumpą laiką pasiekti įspūdingų rezultatų bei užmegzti ilgalaikius ryšius su verslo partneriais visoje Lietuvoje“ – pasakojo Ž.Stanelis. Žygimantas tvirtina, kad tik sunkaus įdirbio, laiko patikrintos bei kokybiškos įrangos ir partnerių pasitikėjimo dėka – pavyko pasiekti šių rezultatų. Įmonė šventė ne tik savo gimtadienį, tačiau ir naujo biuro bei didelės įrenginių ekspozicinės salės atidarymą.

UAB „Inranga“ vadovas Rolandas Jurgelionis, ilgalaikis UAB „Sanlėja“ verslo partneris, teigia, kad kasmet yra pastebimas ypatingai didelis susidomėjimas šilumos siurbliais. Žmonės vis dažniau pasirenka ekologiškus šildymo sprendimus, taip išvengdami daug laiko atimančio kieto kuro katilo kūrenimo. „Mūsų klientai labai vertina savo laiką ir verčiau investuoja į įrenginius padedančius taupyti tiek pinigus, tiek energiją“ – dalinosi patirtimi R.Jurgelionis.

Atstovaujamos įrangos aukšta kokybe neabejoja ir UAB „Elkondas“ vadovas Deividas Kairys. Jis dalinasi patirtimi, kad klientų, kurie domisi šilumos ar vėsinimo prietaisais – dažniausiu pasirinkimu tampa Cooper&Hunter įrenginiai. „90% klientų renkasi Cooper&Hunter. Jų pasirinkimą lemia žinomas įrangos vardas, aukšta kokybė, ilgas garantinis laikotarpis, greitas servisas ir aptarnavimas. Kam pirkėjui rinktis tarp kainos ir kokybės, kai Cooper&Hunter atitinka visus lūkesčius. Dažnai klientui nusipirkus šilumos siurblį ateina ir jo kaimynai bei pažįstami norėdami įsigyti būtent šią įrangą“ – pasakojo D. Kairys.

Renginio metu svečiai gėrėjosi Baltijos šalių rekordininko, tarptautinio konkursų laureato bei grandiozinių TV projektų publikos numylėtinio mentalisto Nicholas Kin pasirodymu.

VIDEO: UAB Sanlėja 4-ojo gimtadienio Šventė

Įmonės gimtadienis, tai šventė, kuri byloja apie sėkmingą augimą, brandą ir stabilumą rinkoje. „Tikimės ir toliau tobulėti bei augti, nuolat pateisindami savo partnerių bei klientų pasitikėjimą mumis“ – keturių metų rezultatais džiaugėsi Ž.Stanelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius