Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min naujienų skaitymas telefone pasiekė visų laikų rekordą

15min naujienas mobiliuosiuose telefonuose lapkričio mėnesį skaitė rekordiškai daug skaitytojų – net 553 349 realūs vartotojai, rodo naujausi „Gemius Audience“ tyrimo duomenys.
15min telefone
15min išlieka skaitomiausias portalas mobiliuosiuose telefonuose.

„Ne veltui mūsų mylimas skaičius „15“ puikuojasi 2015 metuose. Portalui 15min šie metai buvo Nr. 1 metai. Mes didžiąją metų dalį pirmavome pagal mobiliųjų telefonų vartotojų skaičių tarp visų Lietuvos naujienų portalų. Šį tikslą sau kėlėme nuo pat portalo įkūrimo 2008 metais – būti Nr. 1.
 
Matydamas skaitytojų pasitikėjimą, noriu padėkoti 15min komandai už tai, kad jie visada padaro daugiau, pasistengia labiau, nei jų prašau. Mūsų komanda myli ir gerbia savo skaitytojus ir visada stengiasi naujienas pateikti ne tik greičiausiai, bet ir objektyviausiai bei labai suprantamai“, – sako 15min vadovas Tomas Balžekas.

„Esu tikras, kad su šia komanda ir tokiu skaitytojų pasitikėjimu mes nuveiksime daug gerų darbų Lietuvos visuomenės labui. Jaukių, pozityvių ir linksmų švenčių, mieli skaitytojai, kolegos, konkurentai“, – linki T.Balžekas.

Kitose platformose 15min taip pat išlaiko gerus rezultatus: kompiuterio ekranuose 15min naujienas lapkritį skaitė 1 013 628 realūs vartotojai, planšetėse – 150 582.

Parsisiųsti 15min programėlę į savo „iOs“ telefoną galite čia, o jei naudojatės „Android“ telefonu, programėlę siųskitės čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius