Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portalą lrytas.lt paliko vyriausiasis redaktorius Liudas Dapkus

Portalą lrytas.lt paliko vyriausiasis redaktorius Liudas Dapkus. Jis dirbo ne tik portalo vyriausiuoju redaktoriumi, bet ir buvo dienraščio „Lietuvos rytas“ vyriausiojo redaktoriaus Gedvydo Vainausko pirmuoju pavaduotuoju.
Liudas Dapkus
Liudas Dapkus / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Apie tai, kad paliko „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupę savo „Facebook“ paskyroje pranešė pats L.Dapkus. Jis primena „Lietuvos ryte“ pradėjęs dirbti lygiai prieš 25 metus, 1991 metų spalį. Ketvirtį amžiaus „Lietuvos ryte“ jis dirbo su pertraukomis.

L.Dapkus nedetalizuoja, ar buvo atleistas, ar pats nusprendė palikti pareigas. Jis taip pat nepraneša, ar jau turi naują darbo vietą: „Metas naujiems horizontams, iššūkiams ir atradimams“.

Portalas lrytas.lt apie L.Dapkaus pasitraukimą pranešė įsidėjęs naujienų agentūros BNS pranešimą. Jokių pasitraukimo priežasčių nenurodoma.

Portalas lrytas.lt vėliau, kad nuo 2014 m. sausio 1 dienos pasikeitus bendrovių „Lietuvos rytas“ ir lrytas.lt struktūrai, L.Dapkus buvo vyriausiojo redaktoriaus pavaduotojas. O lrytas.lt vyriausiasis redaktorius nuo 2014 metų – G.Vainauskas. Tačiau portale lrytas.lt iki trečiadienio vakaro vis dar buvo nurodoma, kad portalo vyr. redaktorius yra L.Dapkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius