Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portale 15min – išskirtiniai reportažai ir laidos iš Tokijo olimpinių žaidynių

Naujienų portalo 15min sporto žurnalistai Marius Bagdonas ir Marius Milašius trečiadienį atvyko į Tokiją, kur visų olimpinių žaidynių metu rengs specialius reportažus skaitytojams ir žiūrovams. Penktadienį portale startuoja kasdienė laida „Lietuva Tokijuje“. Ją ves sporto žurnalistai Kęstas Rimkus ir Aurimas Tamulionis.
Lietuvos olimpiečiai
Lietuvos olimpiečiai / LTOK nuotr.

Dėl pandemijos metus nukeltų 2020-ųjų Tokijo olimpinių žaidynių atidarymo ceremonija vyks jau šį penktadienį. Į didžiausią sporto renginį Lietuva delegavo mažiausią rinktinę per Nepriklausomos šalies istoriją – 41 atletą.

Nors lažybininkai neprognozuoja lietuviams medalių lietaus, Danas Rapšys, Andrius Gudžius, Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, Simona Krupeckaitė, šalies irklavimo žvaigždės jau yra lipę ant aukščiausio garbės pakylos laipto elitinėse varžybose, jų ambicijos vėl yra didelės. Be to, kiekvienose olimpinėse žaidynėse sugeba nustebinti ir kitų sporto šakų atletai.

Nepaisant to, kokius rezultatus atneš žaidynės, 15min savo skaitytojams ir žiūrovams siūlys specialius reportažus iš varžybų vietos ir užkulisių.

M.Bagdonas ir M.Milašius Tokijuje bus iki pat žaidynių pabaigos, rugpjūčio 8 dienos.

VIDEO: 15/15: kitokios olimpinės žaidynės prasideda. Kiek medalių parsiveš Lietuva?

Kiekvieną žaidynių dieną 16 val. 15min portale vyks laida „Lietuva Tokijuje“ apžvelgti svarbiausius dienos įvykius. Joje išvysite daug pažįstamų veidų. Jau šį penktadienį 15min studijoje laukiami olimpinių žaidynių čempionas Virgilijus Alekna ir vicečempionas Edvinas Krungolcas.

„Kokybiška sporto žurnalistika yra viena iš didžiausių 15min stiprybių. Olimpinės žaidynės vyks be žiūrovų, bet darome viską, kad Lietuvoje likę sporto aistruoliai mūsų portale jaustų varžybų pulsą“, – sako 15min vyriausiasis redaktorius Vaidotas Beniušis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidotas Beniušis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidotas Beniušis

Visas naujienas skaitykite specialiame mūsų olimpiečiams ir jų pergalėms skirtame polapyje – „LIETUVA TOKIJUJE“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius