Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventiniu laikotarpiu INIT TV – jau aukštosios raiškos (HD) formatu

Vieno didžiausių Lietuvos kabelinių operatorių „Init“ televizijos programa INIT TV šventėms savo žiūrovams pateikė dovaną – pradėjo transliacijas aukštosios raiškos (HD) formatu.
Šventiniu laikotarpiu INIT TV – jau aukštosios raiškos (HD) formatu
Šventiniu laikotarpiu INIT TV – jau aukštosios raiškos (HD) formatu / Projekto partnerio nuotr.
Temos: 2 „Init“, UAB TV

Nuo šiol visa INIT TV programa bus pateikiama HD raiška. Aukštesne vaizdo kokybe galės mėgautis visi „Init“ skaitmeninės televizijos klientai, turintys HD formatui priimti tinkamus televizorius.

Jau 26 metus skaičiuojanti INIT TV kuria ir transliuoja originalią programą mokamos TV klientams. INIT TV programoje – informacinės naujienų laidos apie sostinės ir vidurio Lietuvos regiono aktualijas, vaidybiniai filmai ir serialai, originalios publicistinės žinomų „Laisvės TV“ ir „15min“ žurnalistų kuriamos laidos, kokios kaip „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“, „R.I.T.A“ su Rita Miliūte, „Ko negalima kalbėti“ su Pauliumi Gritėnu ir kitos bei sporto transliacijos.

Programa matoma daugelyje Lietuvos miestų ir miestelių, ją transliuoja „Init“ ir kiti kabeliniai operatoriai, retransliuoja TV7.

Prieš kelerius metus INIT TV sukūrė dvi naujas TV programas – INIT EKSTRA TV ir PLAY TV. EKSTRA TV programoje – filmai, serialai, dokumentika bei pažintinės laidos, skirtos kultūrai ir regionams, o PLAY TV – muzikos žanrų paletė nuo Lietuvos ir užsienio atlikėjų koncertų iki naujausių vaizdo klipų.

„Init“ TV kanalų pagrindinė auditorija – miestiečiai iki 55 metų amžiaus.

UAB „Init“ yra didžiausia lietuviško kapitalo telekomunikacijų bendrovė Lietuvoje interneto, televizijos ir telefono ryšio paslaugas teikianti Vilniuje, Kaune, Druskininkuose, Birštone, Ukmergėje, Lentvaryje, Pagiriuose, Grigiškėse, Trakuose, Jonavoje , Mažeikiuose, o kartu su partneriais – ir Visagine.

„Init“ teikiamomis paslaugomis – interneto, televizijos ir telefono ryšiu – naudojasi daugiau nei 100 tūkstančių šeimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius