Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veiklą pradeda nauja komunikacijos agentūra „MEDIA GO“

Veiklą pradėjo komunikacijos ir viešųjų ryšių ekspertės Ievos Radzevičiūtės įkurta integruotos komunikacijos agentūra „MEDIA GO“, rašoma pranešime spaudai.
Ieva Radzevičiūtė
Ieva Radzevičiūtė / Asmeninio archyvo nuotrauka

„Per daugiau nei 6 metų patirtį komunikacijos srityje teko įgyvendinti įvairius viešųjų ryšių ir rinkodaros projektus, kurie padėjo organizacijoms pasiekti užsibrėžtų tikslų, spręsti iššūkius ir tapti matomomis žiniasklaidoje bei socialiniuose tinkluose", - sako „MEDIA GO“ įkūrėja ir vadovė Ieva Radzevičiūtė.

Agentūra teikia ryšių su visuomene, korporatyvinės ir vadovų komunikacijos paslaugas, įgyvendina reputacijos kūrimo ir rinkodaros komunikacijos kampanijas, padeda klientams valdyti krizes ir rūpinasi jų komunikacija socialiniuose tinkluose. Taip pat kartu su partneriu – renginių organizavimo agentūra „Devalta“ – „MEDIA GO“ teikia renginių ir konferencijų organizavimo bei jų komunikacijos paslaugas.

„MEDIA GO“ dirba su klientais iš nekilnojamojo turto (NT) ir statybų, pramonės ir medicinos sektorių, su tradicinio sporto ir esporto organizacijomis. Tarp klientų – Lietuvos statybininkų asociacija (LSA), NT agentūra „Capital“, laivų ir jachtų brokerių bendrovė „Capital Marine“, statybų bendrovė „Nordec“, NT projektas „Svencelės salos“, įvairūs renginiai ir konferencijos, individualūs asmenys ir kt.

I.Radzevičiūtė yra dirbusi integruotos komunikacijos ir reklamos agentūrose, tokiose kaip „IDEA Vilnius“ (dabar – „HAVAS Creative“), komunikacijos vadove Lietuvos statybininkų asociacijoje (LSA), kaip laisvai samdoma specialistė įvairiuose viešųjų ryšių ir komunikacijos projektuose, taip pat prisidėjo LSA prezidento Daliaus Gedvilo, kaip verslo nuomonės lyderio, įvaizdžio formavimo žiniasklaidoje.

I.Radzevičiūtė yra Socialinių mokslų kolegijos (SMK) viešųjų ryšių ir įvaizdžio kūrimo dalyko lektorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius