Ne paslaptis, jog gardus maistas – gero vakarėlio garantas. Tačiau šiandien, priešingai nei anksčiau, į pobūvius einame ne vien tik prikimšti pilvo viskuo ir už dyką.
Vakarėlis - tai proga susitikti su draugais, pabendrauti su kolegomis, paragauti išskirtinio vyno, pasimėgauti neįprastais, estetiškai patiektais patiekalais.
„Pirmiausia „valgome“ akimis“, - pastebi „Maisto kalvėje“ dirbantys virtuvės šefai. Išmoningai suderinti skoniai, estetiškai serviruoti patiekalai tik dar labiau sustiprina skonio receptorius.
Tai, be abejo, pakelia nuotaiką, sukuria ypatingą atmosferą, padeda pajusti ne tik maisto, bet ir gyvenimo skonį.
Paslaugos „Nuo... iki“
„Maisto kalvės“ vakarėlių ekspertai teigia, organizuojantys pobūvius nuo pradžios iki pabaigos bet kurioje Lietuvos vietoje. Šios įmonės darbuotojai ne tik pagamina maistą, bet jį atveža, patiekia ir aptarnauja viso pobūvio metu.
Galite suplanuoti vestuves, įmonės gimtadienį, pasimatymą dviem, o visas jūsų idėjas realybėje įgyvendins „kalviai“. Pobūvis gali būti gamtoje – tam skirtos specialios palapinės ir pavėsinės, ofise arba įmonėje, kaimo turizmo sodyboje, miesto rotušėje, sporto ir pramogų klube.
Taip pat įmonė gali pasiūlyti įvairių erdvių, kaip antai loftai, dvarai, su kuriomis bendradarbiauja jau ne vienerius metus.
Patiekalai į pobūvį gali būti ne tik atvežami, bet ir gaminami vietoje ant specialaus grilio – flambe.
Produktai – tiesiai iš privačių ūkių Lietuvoje ir užsienio
Visi produktai – ežerų ir upių žuvys, mėsa, daržovės, vaisiai – atvežami iš privačių Lietuvos ūkių, ne sezono metu ir egzotiniai produktai – vežami iš užsienio šalių.
„Maisto kalvėje“ naudojami tokie patys – aukščiausios kokybės ir švieži – produktai kaip ir geriausiuose pasaulio restoranuose. Gamindami maistą, „kalviai“ naudoja tik natūralius ingredientus, nenaudoja skonio stipriklių. Patys vytina mėsą, kepa bemielę duoną.
Kokybę įvertinti lengviausia degustacijos metu
Prieš rengiant savo šventė, visuomet galima atvykti paragauti „Maisto kalvės“ siūlomų patiekalų, išsirinkti labiausiai patinkančio skonio ir sudėties.
Degustacijos metu paragaujami visi patiekalai, pradedant užkandžiais ir baigiant karštaisiais bei desertais. „Maisto kalvė“ šefų nuomone, tai yra geriausias būdas palyginti kainos ir kokybės santykį.