Daugiau straipsnių

Metėte draugams pigios kalėdinės dovanos iššūkį? Už 1 eurą galite nustebinti net ir išmaniomis dovanomis

Šaltinis:
Reklama
Turinio kontrolė – užsakovo rankose, redakcija neprisidėjo prie turinio kūrimo

Tarsi galvos skausmo renkant kalėdines dovanas artimiesiems ir draugams dar būtų maža, kai kurie žmonės šį laikotarpį nusprendžia paįvairinti ir iššūkiais. Pavyzdžiui, pirkti tik vienos sutartos spalvos dovanas arba daiktus, prasidedančius specifine abėcėlės raide. Kiti nubrėžia aiškius limitus dovanos kainai. Jei netikėtai gavote pastarąjį iššūkį, Arnoldas Lukošius, „Tele2“ Inovacijų ekspertas, pataria nesijaudinti – net ir už 1 eurą draugus galima nustebinti itin išmaniomis dovanomis, o naudos gauti ir sau.

Dovana

„Dovanoti ir gauti dovanas daug linksmiau, kai jas vienija kažkokia idėja – taip galime labiau įdarbinti vaizduotę ir aplinkinius nustebinti išradingomis kalėdinėmis dovanomis. Jei per Kalėdas sutarėte keistis itin pigiomis dovanomis, bet norite įteikti aukštos kokybės išmanų įrenginį, tai galite padaryti ir nelaužydami taisyklių“, – tikina A.Lukošius.

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ siūlo specialų kalėdinį pasiūlymą – užsisakant 200 GB nešiojamo interneto planą už 14,99 Eur per mėnesį, už 1 Eur bus galima gauti ir vieną išmanų įrenginį, kurį galima pasilikti sau arba nustebinti artimą žmogų. A.Lukošius dalijasi patarimais, kaip išsirinkti labiausiai tinkantį įrenginį.

„Tele2“ nuotr./Siurblys-šluota
„Tele2“ nuotr./Siurblys-šluota

Siurblys-šluota. Jei jūsų artimasis ar draugas turi naminių gyvūnų, mažų vaikų ar šiaip retai turi laiko tvarkymuisi, jam puikia dovana gali tapti itin patogaus naudojimo belaidis siurblys-šluota „Samsung Jet 60 Turbo“. Jis pasižymi pažangia valymo technologija, skaitmeniniu keitiklio varikliu, oro srautą optimizuojančia aerodinamine oro sistemos konstrukcija bei specialia oro filtracija, kuri sulaiko smulkias dulkių daleles.

„Tele2“ nuotr./Siurblys-šluota
„Tele2“ nuotr./Siurblys-šluota

Televizorius. Jaukioms žiemos akimirkoms galite padovanoti televizorių „Xiaomi UHD LED TV A2“. Jis ypač tiks tiems, kas daugiau laiko praleidžia namuose ir vertina vientisą bei minimalistinį dizainą. 32 colių įstrižainės televizorius pasižymi galingais garsiakalbiais, taip pat galimybe transliuoti vaizdus tiesiai iš išmaniojo telefono bei galingu procesoriumi ir dažniausiai naudojamais prievadais.

„Tele2“ nuotr./Planšetė
„Tele2“ nuotr./Planšetė

Planšetė. Ši dovana ypač patiks vaikams – planšetinis kompiuteris „Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen)“ puikiai tinka tiek mokslams, tiek žaidimams. Įrenginio baterija veikia visą dieną, o ekranas turi skaitymo režimą, kuris mažiau vargina akis. Be to, planšetinis kompiuteris itin lengvas, o iš anksto įdiegta „Google Kids Space“ – kokybiško turinio biblioteka – suteikia papildomų idėjų. Be to, įrenginyje yra ir „Family Link“ tėvų kontrolės programa, kuri leidžia valdyti vaikams pasiekiamą turinį, laiko apribojimus.

„Tele2“ nuotr./Maršrutizatorius
„Tele2“ nuotr./Maršrutizatorius

Maršrutizatorius. Dovana gali tapti ir interneto paslauga – jei vertinate sklandų bendravimą su artimaisiais, juos galite pradžiuginti efektyviu ir kokybišku internetu. Stilingas maršrutizatorius „SoyeaLink B628-350 4G CAT12“ naudojamas su nano SIM kortele ir tinka tiek namams, tiek sodybai ar biurui – prie jo vienu metu gali jungtis net iki 64 įrenginių. Maršrutizatorius palaiko 4G ir „WiFi“ ryšį.