Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvių startuolio sėkmė: nekilnojamojo turto rinkodaros paslaugų platformą įsigijo JAV NT paslaugų bendrovė

Lietuvių sukurta ir vos prieš pusmetį JAV rinkoje startavusi nekilnojamo turto brokeriams skirta rinkodaros paslaugų platforma „Realthy.io“ patraukė JAV NT rinkos įmonių dėmesį – platformą ir ją valdžiusį lietuvių startuolį „Fullreach“ įsigijo JAV nekilnojamo turto brokerių bendrovė „Pinnacle Realty Advisors“, rašoma „Realthy.io“ pranešime spaudai.
 „Realthy.io“
„Realthy.io“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Sandorio suma neatskleidžiama. Iki šiol NT rinkodaros paslaugų tolesnei plėtrai “Pinnacle Realty Advisors“ yra pritraukusi daugiau nei 5 mln. EUR.

Pasak startuolio „Fullreach“ bendraįkūrėjo ir vadovo Tado Čekavičiaus, šiemet JAV rinkoje pradėjusi veikti „Realthy.io“ JAV jau turi 4 tūkst. registruotų klientų net 40-tyje šalies valstijų.

„Mūsų startą netruko pastebėti greitai auganti JAV NT paslaugų bendrovė, teikianti nekilnojamo turto debesijos paslaugas vietos NT agentams. Nuo pirmų pokalbių su naujaisiais investuotojais supratome, kad turime identišką NT rinkos viziją, o mūsų atskirai kuriami produktai puikiai papildo vienas kitą. Supratome, kad suvienydami jėgas, galime pasiekti smarkiai daugiau. Labiausiai džiugina tai, kad sujungdami mūsų kompanijas, galime ir toliau kurti esamus sprendimus, bei tęsti darbą su esamomis komandomis“, – teigia T.Čekavičius.

Pasak “Fullreach” vadovo, nekilnojamo turto industrija Jungtinėse Amerikos Valstijose tebėra stagnuojanti ir nedraugiška mažiems bei vidutiniams nekilnojamo turto brokeriams ir agentams. „Dėl to jungtinė amerikiečių - lietuvių „Pinnacle Realty Advisors“ komanda kelia ambicingus tikslus sukurti „Shopify“ platformos atitikmenį NT industrijai.

Tam pasitarnaus jau sukurtos Realthy.io platformos funkcijos, kurias toliau plėtos komanda Lietuvoje, – sako T.Čekavičius. – Bendra lietuvių ir amerikiečių komanda bus daug stipresnė – amerikiečiai puikiai supranta vietos NT rinką, o lietuviai – technologinius ir rinkodaros sprendimus“.

Dalyvaujant į tvarumą orientuotų startuolių akseleratoriui ir rizikos kapitalo fondui Lietuvoje „Katalista Ventures“, didžiąją dalį lėšų platformos vystymui „Fullreach“ pritraukė iš JAV rizikos kapitalo fondo „Launchpad Capital“, veikiančio San Franciske.

Iš viso bendrovė sulaukė 1 mln. EUR investicijų ir Lietuvoje subūrė 15 IT ir interneto rinkodaros profesionalų komandą. „Visi „Fullreach“ komandos nariai nuo startuolio įkūrimo tapo ir akcininkais, dabar jie bus ir naujosios bendrovės akcininkais“, – sako T.Čekavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius