-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos startuoliai kviečia kepti barbekiu prie Baltojo tilto

Antradienį, nuo 18 val., prie Baltojo tilto vyks sveikos gyvensenos ir BBQ kepimo renginys „StartUp BBQ“, kuriame susirinks Lietuvos jaunieji verslininkai ir pristatys savo verslo idėjas bei sėkmės istorijas.
Startuoliai kviečiami į renginį Startup BBQ
Startuoliai kviečiami į renginį Startup BBQ

Tai pirmasis metinis startuolių BBQ susitikimas prie Baltojo tilto. Vienas iš renginio tikslų – skatinti sveiką gyvenseną nuolat dirbantiems sėdimą darbą žmonėms.

Susirinkusių Lietuvos startuolių atstovams bus dalinami itin sveiki „Hello Hungry“ gėrimai, kurių dviejų buteliukų užtenka numalšinti alkiui per visą darbo dieną

Renginio programoje numatyti pranešimai sveikos mitybos tema, bus rodomi rytiniai greito sporto pratimai, padėsiantys energingai pradėti darbo dieną, taip pat susirinkusių Lietuvos startuolių atstovams bus dalinami itin sveiki „Hello Hungry“ gėrimai, kurių dviejų buteliukų užtenka numalšinti alkiui per visą darbo dieną.

Į renginį atvykę žmonės galės išgirsti apie naująsias IT ir verslo technologijas, pakeisiančias pasaulį, pabendrauti su pačiais verslų įkūrėjais, kurie atsakys į iškilusius klausimus ir patars, nuo ko pradėti norint kurti savo nuosavą verslą. Renginio metu susirinkę startuoliai turės galimybę susipažinti tarpusavyje, apsikeisti kontaktais, susirasti potencialių verslo partnerių bei kartu generuoti naujas verslo idėjas.

„Forbes rašo apie Lietuvą, kaip 1 iš 5 labiausiai pažengusių inovacijų ir technologijų centrų Europoje, todėl džiaugiamės turėdami galimybę prisidėti prie dar geresnės verslo ekosistemos kūrimo Lietuvoje“, – teigia renginio iniciatorius ir startuolio įkūrėjas Kęstutis Matuliauskas.

Tad šis renginys – puiki proga dar sparčiau vystyti jauno verslo sektorių bei padėti atskleisti jame slypintį gausų potencialą. Taip pat renginio organizatoriai džiaugiasi galimybe renginį įamžinti pažangiausiu „Phantom 3 Professional“ 4K raiškos dronu, kurio dėka pirmą kartą istorijoje profesionalaus kino kokybės filmus iš paukščio skrydžio galės kurti bet kuris pradedantis filmų kūrėjas.

Daugiau informacijos apie vyksiantį renginį rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius