-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romanas Abramovičius didina investicijas į startuolius

Londone gyvenantis Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius didina investicijas Izraelyje, rašo „Globes“. Per pastarąsias keletą savaičių jis investavo į du Izraelio startuolius – socialinę platformą Spot.IM, o taip pat ir į projektą DreaMed Diabetes, kuri kuria cukraus debeto gydymo metodus. Investicijų dydis neskelbiamas.
Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius
Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anksčiau R.Abramovičius Izraelyje yra investavęs į savo investicinius fondus – Norma Investments, Ervington Investments ir Millhouse. Beje, pastarasis turi ir lietuviškų sąsajų. „Millhouse“ valdo 50 proc. Rusijos biofarmacijos bendrovės „Biocad“ akcijų. Pastaroji kartu su Gedimino Žiemelio AB „Žia Valda“ yra bendrovės „Nativita“ investuotoja. Baltarusijoje kyla šios bendrovės farmacijos fabrikas. Šiame bus gaminami generiniai vaistai.

Rusijos oligarchas investuoja ne tik į farmaciją, bet ir muziką. Žurnalistai sužinojo, kad būtent jis investavo į muzikinį startuolį Music Messenger, taip pat į video marketingo kompaniją AnyClip ir tinklą iAngels. Be to, R.Abramovičius investavo ir į tranzitinę kompaniją Via, technologijų bendroves StoreDot, MelCap, statybų bendrovę AcousticEye, investicinį fondą AltaIR.

A.Abramovičius yra Rusijos žydų kilmės milijardierius, tituluojamas vienu iš Rusijos oligarchų, o 2003 m. buvo turtingiausias žmogus Jungtinėje Karalystėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius