Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Amazon“ startuolių vadovas Robas De Feo: „Jeigu nori būti geriausias savo srities specialistas, turi tam pasiaukoti“

Daugiau kaip 190 šalių, šimtai tūkstančių verslo įmonių naudojasi „Amazon Web Services” paslaugomis. Už įmonės techninį ir technologinį vystymąsi, kuriant visus „Amazon“ produktus ir paslaugas, yra atsakinga didelė komanda, kuriai vadovauja Robas De Feo – vyriausiasis technologijų vadovas. Robas De Feo taip pat yra „Amazon Web Services” startuolių ambasadorius, kuris šiais metais LOGIN konferencijos dalyviams ir papasakos, kokia yra jo atrasta startuolio sėkmės formulė.
Rob De Feo
Rob De Feo / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Amazon Login

R.De Feo konsultuoja pradedančius verslus, kokius technologinius sprendimus jiems reikia turėti verslo pradžioje ir kaip teisingai vykdyti plėtrą. Jam teko dirbti drauge su daugeliu didžiausių Europos startuolių, tarp kurių „Techstars“, „Deliveroo“, „Monzo“, „Skyscanner“ ir „Starling Bank“. Iki pradedant dirbti „Amazon“, R.De Feo buvo dirbtinio intelekto startuolio „Jemboo“ įkūrėjas ir „Expedia“ inovacijų skyriaus techninis vadovas, sukūręs vieną ankstyviausių pramonės chatbot‘ų (liet. robotas, kuris palaiko pokalbį su žmogumi).

Viename interviu Rob De Feo sakė: „Jeigu nori būti geriausias savo srities specialistas, turi tam pasišvęsti“. Jis savo startuoliams visada pabrėžia, kad norint turėti sėkmingą verslą, turi nenustoti mokytis ir reaguoti į naujoves. Robo mentorystės sugebėjimai ir kompetencija pritaikyti šiuolaikines technologijas plėsti sėkmingą verslą kitoms įmonėms sukuria terpę judėti tikslingu keliu į ateitį. Jo pranešimą kaip sėkmingai pradėti „statyti“ startuolį, galėsite išgirsti LOGIN konferencijoje, kuri vyks gegužės 24–28 dienomis, gyvos transliacijos metu, „Delfi“ bei „15min“ platformose.

Rob De Feo pranešimas bus pirmąją LOGIN festivalio dieną gegužės 24 d. „LOGIN Inspiration station powered by Salesforce“ renginyje „Startups“ sesijoje nuo 18 val.

Su visais pranešėjais galite susipažinti čia ir savo darbo kalendoriuose pasižymėti tuos pranešimus, kurių laukiate labiausiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius