Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smulkiajam verslui stiprinti 15min pasitelkia edukacinį projektą – „Kiekvienas gali“

Naujienų portalas 15min ir „Swedbank“ pratęsia bendrą edukacinį projektą „Kiekvienas gali“, skirtą smulkiajam verslui.
Asociatyvi nuotr.
Į portalą 15min grįžta verslumą skatinantis projektas „Kiekvienas gali“ / 123RF.com nuotr.

Net septynis mėnesius truksiančio projekto, kurį rasite „Verslumo“ rubrikoje, tikslas – edukuoti ir drąsinti smulkiuosius verslininkus, supažindinti juos su verslo aktualijomis, taip pat – palaikyti šiuo sudėtingu, užsitęsusio karantino, laiku.

„Kuo daugiau kuriasi smulkių ir vidutinių verslų, tuo gyvesni ir jaukesni tampa ne tik Lietuvos didmiesčiai, bet ir maži miesteliai.

Galima rasti net ir tokių pavyzdžių, kai verslių lietuvių įkurti gėlių ar gyvūnų ūkiai, originalios kavinės ar nematyti parkai atgaivina visų pamirštą provincijos kampelį ir sutraukia būrius lankytojų iš visos šalies.

Negalima pamiršti ir to, kad būtent nedidelės įmonės sudaro didžiąją dalį šalyje veikiančių įmonių, todėl pastebėti tiek jų problemas, tiek jų sėkmės istorijas yra labai svarbu“, – teigia 15min Verslo skyriaus redaktorė Jurgita Laurinėnaitė-Šimelevičienė.

Žygimanto Gedvilos nuotr./Jurgita Laurinėnaitė-Šimelevičienė
Žygimanto Gedvilos nuotr./Jurgita Laurinėnaitė-Šimelevičienė

„Swedbank“ smulkių verslo klientų ir rinkodaros vadovė Rasa Verkauskaitė-Kazanskienė sako, kad tiek besikuriančiam, tiek jau šaknis įleidusiam smulkiajam verslui naudinga ir aktualu plėsti verslo kontaktų ratą, didinti verslo matomumą bei laiku gauti aktualią informaciją.

„Smulkusis verslas nuolat dairosi galimybių, kurios leistų augti, apie tai girdime iš pačių verslo klientų, matome tai ir iš atliekamų apklausų. Kitaip tariant, smulkiam verslui reikia bendruomenės, kuri būtų orientuota į verslą, į verslo stiprinimą ir palaikymą, o ne į banko produktų pardavimus. Būtent tokią ir kuriame „Kiekvienas gali“ bendruomenę. Aš nuoširdžiai tikiuosi, kad mums pavyks.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Swedbank“
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Swedbank“

Jau ne vienerius metus verslumo edukacijose dalyvaujanti ir „Swedbank“ mokymų klausanti „Kiekvienas gali“ bendruomenė renkasi įvairias formas.

Šiemet ją lankys portalo 15min naujienlaiškis su savaitinėmis verslo aktualijomis bei bendruomenės „Kiekvienas gali“ narių sėkmės istorijomis. Smulkiajam verslui tai – ne vien pridėtinė vertė, bet ir vienas iš būdų kuo greičiau atsitiesti ir sutvirtėti po patirtų iššūkių karantino metu.

Tikime, kad šis projektas suteiks daug naudingos informacijos ir tiems, kurie dar nepradėjo nuosavo verslo. Gal būtent jiems šie metai taps lemtingi?

Atsakymų į verslo klausimus ieškokite rubrikoje „Verslumas“. Čia publikuosime ir bankų ekspertų patarimų, ir verslo sėkmės istorijų. Skaitykime, drąsėkime ir aukime drauge!

Turite klausimų apie verslą? Rašykite mums kiekvienasgali@15min.lt, o konsultantų atsakymų ieškokite rubrikoje „Verslumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius