-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizija“ suvienijo žinomus žmones: kokią vietą jie prognozavo Vaidui ir Monikai?

Šeštadienio vakarą „Eurovizijos“ finale Moniką Linkytę ir Vaidą Baumilą palaikė visa Lietuva. Su jauduliu dueto pasirodymą LRT klube stebėjo ir būrys žinomų žmonių. Visi jie laikė kumščius už lietuvių sėkmę ir linkėjo jiems kuo didžiausios sėkmės.
„Eurovizijos“ finalas LRT klube
Aras Vėberis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Prie didžiulių televizoriaus ekranų susirinkę gerbėjai mojo trispalvėmis vėliavėlėmis, audringomis ovacijomis palaikė savo šalies atstovus.

Čia nuo pat pirmųjų transliacijos minučių virė karštos diskusijos – visi spėliojo, kelintą vietą šiemet konkurse pavyks užimti Lietuvai. Finale su daina „This Time“ jie iš 27 dalyvių pasirodė septinti.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijos“ finale Švedija nugalėjo Rusiją, Lietuva tarp 27 šalių liko 18-ta

Galutinėje lentelėje lietuviai liko 18-oje vietoje. Pergale galėjo džiaugtis Švedija ir jos atstovo Manso Zelmerlowo daina „Heroes“, antra liko įtemptai iki pat balsavimo pabaigos su švedu dėl pirmos vietos kovojusi rusė Polina Gagarina su daina „A Million Voices“. Ir nors daugelio šalių atstovai rusei skyrė pačius aukščiausius įvertinimus, Lietuva šios šalies atstovės nepalaikė ir neskyrė nei vieno balo.

Kaip lietuvių pasirodymą sutiko publika LRT klube pamatyti galite čia:

VIDEO: Žinomi žmonės susibūrė drauge žiūrėti „Eurovizijos“ finalą

Dar prieš paskelbiant balsavimo rezultatus, Žmonės.lt pasiteiravo susirinkusiųjų nuomonių apie prognozes lietuvių duetui. Kelintą vietą, pasak jų, Monika ir Vaidas turėjo užimti finale? Štai kokie buvo jų atsakymai iškart po lietuvių pasirodymo.

Dainininkas Aras Vėberis: „Tai viena geriausių dainų. Prognozuoti vietos nedrįsčiau, bet labai norėčiau, kad Monika ir Vaidas papultų į 10-uką ir to tikiuosi. Žinoma, norėčiau, kad mes būtume pirmi, tačiau manau, kad laimės Švedija. Gaila estų, jų pasirodymo pradžia buvo tragiška, vėliau tik įsivažiavo.“

Prodiuseris Dominykas Kubilius: „Prognozuoju, kad būsime pirmame 15-uke, nemanau, kad užimsime žemesnę, nei 15-ąją vietą.“

Prodiuserė Laura Paukštė: „Monika ir Vaidas pasirodė labai gerai, jiems labai puikiai pavyko perduoti pozityvią nuotaiką. Manau, kad mes būsime pirmame 12-uke.“

Dainininkas Tomas Sinickis: „Man patiko lietuvių pasirodymas, nors ne visus kitus spėjau pamatyti, todėl truputį sunku vertinti. Kita vertus, galiu būti objektyvus. Iš pirmų septynių pasirodymų Monikos ir Vaido numeris man vienareikšmiškai geriausias. Labai džiaugiuosi už juos. Girdėjau, kad yra neigiamų atsiliepimų ir muzikantų tarpe – visiška nesąmonė. Jie tikrai gerai viską atliko. Nesvarbu, kokią vietą jie užims, man baisiau, kai mes bandome suskelti kokį nors bajerį ir tas bajeris pakyla aukščiau, nei turi pakilti, kaip kad buvo su „LT United“.

Muzikos apdovanojimų M.A.M.A. viešųjų ryšių atstovė Jurga Klimaite-Riebling: „Man ypatingai patinka Monikos ir Vaido duetas, jie puikiai pasirodė. Džiugu, kad jie atstovauja Lietuvai, abu yra iškalbūs, žavūs, talentingi, gerai dainuojantys. Sakau bravo! Svajoju, kad jie patektų į 10-uką, tačiau bijau, kad būsime kokie 16-ikti. Man labai patinka švedas, turbūt jis ir laimės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius