-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2023 04 16 /18:13

Paviešinta detalė apie M.Kazakevičiūtės ir J.Kriščiūno mopsą: teigiama, esą jį norėta užmigdyti

Neseniai nuvilnijo žinia, kad mados namų „Mas 924“ įkūrėjos Monikos Kazakevičiūtės ir jos buvusio vyro Jono Kriščiūno 10 metų mopsas Hugo atiduotas į šunų viešbutį „Inos šunų namai“, po kurios viešojoje erdvėj kilo skandalas. Sekmadienį pasirodė informacija, dar kitaip atskleidusi šią istoriją.
Monika Kazakevičiūtė–Kriščiūnienė ir Jonas Krisčiūnas
Monika Kazakevičiūtė–Kriščiūnienė ir Jonas Krisčiūnas / Asmeninio archyvo nuotr.

Sekmadienį internete pasirodė naujos istorijos apie Monikos Kazakevičiūtės ir Jono Kriščiūno mopsą Hugo detalės. Portalui Žmonės.lt žinomas šaltinis teigė, esą šeimininkas buvo atvedęs augintinį į vieną iš klinikų jo užmigdyti, to priežastimis įvardytas šuns vyresnis amžius ir šlapimo nelaikymas.

Pasak šaltinio, neradęs kitų šuns negalavimų, eutanazijos atlikti veterinarijos gydytojas nesutiko.

Portalas Žmonės.lt sekmadienį bandė susisiekti su Monika dėl platesnio komentaro, tačiau nesėkmingai.

Visgi į pasklidusią informaciją instagrame sureagavo J.Kriščiūnas.

„Visų pirma, privalau apginti savo buvusią žmoną Moniką, kuri į šią situaciją pateko nepelnytai, per mane. Hugo pagal susitarimą buvo laikinai patikėtas mano priežiūrai. Nenorėjau ir nenoriu kalbėti apie mūsų santykių baigtį, tačiau turiu pasakyti, kad mes netgi vaiko priežiūros klausimais bendravome el. paštu, pagal grafiką ir per trečiuosius asmenis. Todėl su Monika apie Hugo situaciją nekalbėjau ir nesitariau.

Tuo metu Hugo būklė buvo sunki, todėl ir skambinau į kliniką, kurioje Hugo gydėsi ne kartą, ieškodamas, kaip jam padėti. Kol sulaukėme veterinaro apžiūros, Hugo jautėsi geriau. Konsultacijos metu su veterinaru kalbėjome apie visas įmanomas gydymo galimybes, buvo paliestas ir užmigdymo klausimas, bet Hugo būklė nei tuo metu, nei dabar tokio sprendimo nereikalavo. Man labai gaila, kad mano privati informacija tapo įrankiu kurti istorijas ir interpretacijas“, – rašė Jonas Kriščiūnas.

Mopsas Hugo – bendras dizainerės Monikos Kazakevičiūtės ir jos buvusio vyro verslininko Jono Kriščiūno šuo, kurį pora augino kartu, o po skyrybų jo priežiūra dalijasi. Visgi kovo mėnesį šunelis atsidūrė šunų viešbutyje „Inos šunų namų“, jam buvo ieškoma naujų namų.

Žmonės.lt ketvirtadienį dėl to susisiekė su M.Kazakevičiūte, kuri tikino, kad situacija – kitokia, nei atrodo.

„Įvyko visiškas nesusipratimas“, – sakė dizainerė, o vėliau paaiškino, kodėl augintinis išvis buvo atiduotas į šunų viešbutį ir kaip ši situacija išsirutuliojo iki didelio skandalo.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė ir Jonas Kriščiūnas su mopsu Hugo
Asmeninio albumo nuotr./Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė ir Jonas Kriščiūnas su mopsu Hugo

„Hugo yra bendras mūsų augintinis. Laikinai gyvenu nuomojame bute, kuriame negalima laikyti augintinių. Todėl buvome sutarę, kad Hugo gyvens senuose jam pažįstamuose namuose, iki kol aš įsikursiu savo butą ir galėsiu jį pasiimti. Aš žinojau, kad kol buvęs vyras keliauja, šunimi rūpinamasi šunų viešbutyje, bet apie tai, kad jam ieškoma naujų namų, sužinojau taip pat, kaip ir jūs. Man labai gaila, kad dėl mūsų nebendravimo kilo šis nesusipratimas. Hugo dabar su manimi. Rasiu būdą, kaip taip ir liktų“, – su Žmonės.lt dalijosi M.Kazakevičiūtė.

Po kurio laiko instagrame pasisakė ir J.Kriščiūnas: „Hugo jau antrą kartą susprogdina bombą ramiai sau chillindamas viešbutyje. Noriu pasakyti, kad mūsų šunį Hugo aš labai myliu, visada juo rūpinuosi ir rūpinsiuosi maksimaliai bei ieškau geriausių sprendimų, kaip tai padaryti. Ši situacija ne išimtis. Būsiu visiems dėkingas, jeigu nustosite interpretuoti nežinant situacijos. Garantuoju, kad Hugo gyvena puikų ir gerą gyvenimą. Pasakiau viską ir daugiau nekomentuosiu.“

Žmonės.lt primena, kad skelbimą apie naujų namų ieškantį mopsą Hugo šunų viešbutis „Inos šunų namai“ išplatino dar kovo 23 d. Feisbuke paviešintame įraše teigta, kad nors „Hugo jau ne pirmos jaunystės, tačiau jo širdis vis dar pilna meilės ir džiaugsmo, kuriuo nori dalintis su kitais“.

Šunų viešbučio „Inos šunų namai“ skelbimas/Namų ieškantis mopsas Hugo
Šunų viešbučio „Inos šunų namai“ skelbimas/Namų ieškantis mopsas Hugo

Balandžio 12 d. skelbimas tarsi virusas išplito socialiniuose tinkluose, mat paaiškėjo, kad Hugo – mados namų „Mas 924“ įkūrėjos Monikos Kazakevičiūtės šuo.

Kalbėta, kad kūrėja neva nebeturėjo laiko pasirūpinti augintiniu. Šiuo atveju ketvirtadienį ėmė piktintis ir žinomi žmonės.

Portalas Žmonės.lt susisiekė su „Inos šunų namų“ savininke Ina, kuri patvirtino, kad Hugo į viešbutį atvežė buvęs dizainerės vyras Jonas Kriščiūnas, o ne ji pati. Tiesa, moteris šiuo atveju neįžvelgė priežasties piktintis.

„Šuo buvo viešbutyje ir viskas. Tai yra normalu. Žmonės skiriasi, nesusikalba ir taip toliau“, – sakė Ina.

Tiesa, vėliau skelbimas dingo. Žmonės.lt šunų viešbučio savininkė patvirtino, kad Monika Kazakevičiūtė augintinį kilus sujudimui atsiėmė.

„Šuo atiduotas, viskas, problemos nėra“, – sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė su mopsu Hugo
Asmeninio albumo nuotr./Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė su mopsu Hugo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius