Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūnai Puzaraitei nepasisekė: Marijampolė iškrito iš „Lietuvos supermiesto“

Paaiškėjo pirmieji du miestai, patekę į LNK laidos „Lietuvos supermiestas“ pusfinalį. Susumavus komisijos ir publikos balsus paaiškėjo, kad iš tolesnės kovos pasitraukia Marijampolė su kapitone Irūna Puzaraite, o Klaipėda ir Plungė keliauja finišo tiesiosios link.
Irūna Puzaraitė
Irūna Puzaraitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Įtempta kova vyko ne tik studijoje, bet ir telefonu – žaidimo metu skambučiais balsuota daugiau nei 170 000 kartų. Šį kartą komisijos ir žiūrovų nuomonė dėl Marijampolės sutapo – ji sulaukė ir kukliausio širdžių skaičiaus, ir mažiausiai – virš 20 000 – skambučių. 

Daugiausiai žiūrovų skambučių ir vėl sulaukė Plungė su kapitonu Mantu Stonkumi – už ją balsuota daugiau nei 80 000 kartų, tačiau komisijos širdžių skaičius lėmė, kad Plungė liko antroje vietoje. Pirmoje vietoje komisijos širdžių dėka atsidūrė Klaipėda ir jos kapitonas Giedrius Savickas, o žiūrovai už šį miestą balsavo beveik 69 000 kartų. 

Sekmadienį, iškritus dar vienam miestui, paaiškės visi keturi pusfinalio dalyviai. Ne tik komisijos balsai, bet ir kiekvienas žiūrovų skambutis taps ypač svarbiais dėl išlikimo žaidime kovojant Kaunui su Natalija Bunke, Alytui su Asta Pilypaite bei Telšiams su Nerijumi Juška priešakyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius