Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koldūnai

Visos temos
Koldūnai Astos Černės nuotr./Koldūnai su jautienos įdaru.

Koldūnai – tradicinis Rytų Europos virtuvės (ypač Rusijos) patiekalas. Gaminamas iš tešlos ir maltos mėsos.

 

Kalakutai ir koldūnai

Ekspertai paaiškina: ar dėl paukščių gripo protrūkio koldūnai su kalakutiena tikrai saugūs

Beata Nicholson ir Rimi

„Rimi“ pirkėjų skubiai prašo grąžinti „Beatos virtuvės“ koldūnus: verslininkė paaiškino, kas nutiko

Vismantė Benkunskienė, Valdas Benkunskas, Paulius Saudargas, Agnė Širinskienė

Kita politikų pusė: V.Benkunskas, P.Saudargas ir A.Širinskienė atskleidė, ką daro rinkėjams nematant

Koldūnų gamyba

Lietuviški koldūnai tapo tarptautinio reitingo hitu: ar atspėsit, į kurią vietą jie šoko?

Virtinukai su bulvių-moliūgų įdaru

Paskutiniam sausio savaitgaliui – virtinių ir koldūnų šou: net 20 receptų

Prof.R.Laužikas sako, kad istorinius valgius tebemėgstame

Prof. R.Laužikas – apie senuosius lietuviškus valgius, kurių ragaujam iki šiol. Tiškevičiaus koldūnų receptas

Desertiniai japoniški blyneliai

3 japoniški patiekalai: koldūnai, įmantrus sumuštinis ir desertiniai blyneliai

Koldūnai gyoza su kiauliena

Gaminame kiniškus patiekalus: kelios taisyklės ir koldūnų „gyoza“ receptas

„Karantino kuchnia“: tinginių koldūnai, arba cinamoninės bandelės su jautiena

„Karantino kuchnia“: tinginių koldūnai, arba cinamoninės bandelės su jautiena

Užsisakykite 15min naujienlaiškius