Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kulinarija

Visos temos
Kulinarija Lietuvos turizmo departamento nuotr./Šakočio kepimas

Kulinarija – patrauklios išvaizdos, gero skonio ir maistingų savybių valgio gaminimo technologija.

Lašišos kepsneliai su smidrais

Prieš verdant smidrus: ką daryti, kad netektų graužti sumedėjusios daržovės?

Laurynas Suodaitis

Lauryno Suodaičio gyvenime – naujas etapas: tapo televizijos laidos vedėju

Gytis Ivanauskas laidoje „Virtuvės istorijos“

Gytis Ivanauskas – apie keisčiausią valgytą patiekalą ir vienintelį desertą, kurį sau leidžia

Veronika Montvydienė su dukra

V.Montvydienė – apie maistą šeimoje: ką pasiimtų į negyvenamą salą ir kodėl vaikai valgo grikius

Kepenėlės

Skanu kaip pas mamą: švelnios kepenėlės su obuoliais bulvių košės patale

Kotryna Starkienė

Kotryna Starkienė kviečia pavasarį į lėkštę: atskleidė neatsivalgomo pievagrybių troškinio receptą

Estela Stumbraitė su tėvais

Estela Stumbraitė – apie baigtus garsių šefų kursus, triumfą konkurse ir didžiausią svajonę

Povilas Stonkus
Reklama

Jei ne Povilo patirtis Londone, Lietuvoje vis dar nebūtų sicilietiškų arančinų

Keksas

15 kvapnių keksų receptų šaltiems žiemos vakarams

Užsisakykite 15min naujienlaiškius