Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Justė Žičkutė atsisveikina su laida „KK2“: atskleidė priežastį

Pirmadienį LNK televizijos žiūrovus pasiekė netikėta naujiena – iš eterio traukiasi garsi laidų vedėja Justė Žičkutė-Lukošaitienė. Ji nusprendė nebevesti laidos „KK2“, nuo kurios pradėjo savo kelią televizijoje.
Justė Žičkutė-Lukošaitienė
Justė Žičkutė-Lukošaitienė / LNK nuotr.

Žinią portalui Žmonės.lt patvirtino LNK televizijos atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius.

„Penktadienį buvo paskutinė „KK2 penktadienio“ laida, kurioje filmavosi Justė. Ji priėmė sprendimą nebevesti „KK2“, „KK2 penktadienio“ laidų, motyvuodama asmeninėmis priežastimis“, – atskleidė G.Malaškevičius.

„Esame jai labai dėkingi už jos darbą LNK laidose ir linkime sėkmės privačiame gyvenime bei naujuose karjeros iššūkiuose“, – pridūrė jis.

Laidą „KK2“ Justė Žičkutė-Lukošaitienė vedė septynis metus.

Justė Žičkutė / Asmeninio albumo nuotr.
Justė Žičkutė / Asmeninio albumo nuotr.

Kiek vėliau pirmadienį ir pati Justė pasidalijo savo mintimis apie šį sprendimą su feisbuko sekėjais. Įrašu laidų vedėja sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt.

„Atsisveikinimas.

Artėjant rimtam jubiliejui – trisdešimtmečio šventei – priėmiau sprendimą atsisveikinti su LNK ir mano vestomis laidomis „KK2“ bei „KK2 Penktadienis“. Sprendimas buvo gerai apgalvotas, tačiau ne lengvas, nes visgi laidos buvo tapusios svarbia mano gyvenimo dalimi. Daugeliui kils klausimas kodėl, tačiau atsakymas į klausimą yra labai paprastas – užaugau.

KK2 laidos vedėja tapau vos 22-erių, tad nuo to laiko prabėgo net septyneri metai! Esu nepaprastai dėkinga prodiuseriui Saulius Bartkus, kuris man suteikė galimybę augti ir tobulėti. Ačiū antra šeima tapusiam kolektyvui, ištikimiems žiūrovams ir žinoma – pašnekovams.

Na, o dabar metas švenčių ir kelionių kupinai vasarai, o vėliau – naujiems vėjams. Tikiuosi, kad žiūrovams sakau ne viso gero, o iki pasimatymo!“ – rašė Justė Žičkutė-Lukošaitienė.

Primename, kad pastaraisiais metais Justės gyvenime netrūko permainų. Praėjusią vasarą Nidoje ji sumainė žiedus su mylimuoju Tomu Lukošaičiu. Laidos vedėja ištekėjo po penkerių metų draugystės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius