-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Ką balandį žvaigždės žada kiekvienam Zodiako ženklui, kaip apie jautrumą, misiją dalytis patirtimi ir meilę klasikinei muzikai pasakoja operos solistė Nomeda Kazlaus, kodėl Emilija jau bene trejus metus kartu su šeima – vyru Steve‘u ir dukrele Adelyna (3 m.) – plaukia buriniu katamaranu, ką apie artimojo žmogaus slaugymą ir su šiuo darbu susijusius iššūkius atskleidžia Regina.
Nomeda Kazlaus ir žurnalo JI Nr.13
Nomeda Kazlaus ir žurnalo JI Nr.13 / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Sužinokite, ar būsto kainos kris, ką reikia išsiaiškinti apie vairuotojo sveikatos pažymą, kiek kiaušinių sveika suvalgyti, ką daryti, jeigu pučia pilvą, kaip išgyventi vienatvę, išvengti vaikų traumų pavasarį, kaip elgtis, jeigu santykiai neturi ateities, ir kokie mitai gaubia vazektomiją.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip puoštis sijonais ir su kuo juos derinti, ką svarbu žinoti renkantis lakštines veido kaukes, kokiais natūraliais būdais marginti kiaušinius, ką tiekti į Velykų stalą ir kaip išsikepti mielinį avinėlį.

Laisvalaikiu atlikite balandžio 1-ajai skirtą testą, perskaitykite meilės istoriją, mokančią laiku atleisti ir paleisti, sužinokite, kuo lietuvius taip pakeri Kipras.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius