-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 13

Carmelo Anthony gali persikelti į „Cleveland Cavaliers“

NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgaliui beldžiant į duris, JAV spaudoje pradėjo sklisti gandai, neva „Cleveland Cavaliers“ ekipa ketina Keviną Love’ą iškeisti į „New York Knicks“ komandos lyderį Carmelo Anthony. Anot „New York Daily News“ žurnalisto Franko Isola’os, Klivlando klubas jau kurį laiką dėl K.Love’o derasi su „Boston Celtics“ komanda, tačiau kontaktas užmegztas buvo ir su Niujorko ekipa.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / „Scanpix“ nuotr.

Nors 31-erių metų C.Anthony 2014-aisiais su „Knicks“ pasirašė penkerių metų kontraktą, klubui pernai nepavyko iškopti į atkrintamąsias, o visai neseniai atleistas treneris Derekas Fisheris simbolizuoja ant kulnų minantį krizės šešėlį.

Nuo tragiškos Niujorko klubo formos priešnuodžių neranda ir puikiai žaidžiantis NBA lygos naujokas Kristapas Porzingis. „Knicks“ iš pastarųjų 11-os dvikovų dešimt kartų patyrė pralaimėjimus.

Tačiau, pasak F.Isola’os, C.Anthony jaučia pareigą padėti savo atstovaujamai ekipai ir yra pasiryžęs atsisakyti bet koki „Cavaliers“ pasiūlymo.

K.Love’as prie Klivlando ekipos krepšininkų gretų prisijungė 2014-aisiais metais, tačiau nuo to laiko amerikiečio žaidime neretai atsiranda gilios duobės. 

208 cm ūgio puolėją jau kurį laiką stebi „Boston Celtics“ klubas, kuris buvo laikomas pagrindiniu pretendu nugvelbti K.Love’ą 2014-aisiais.

Greičiausiai neįvyks

Vis dėlto šiems gandams greičiausiai nelemta išsipildyti. „New York Knicks“ komanda, ypač komandos prezidentas Philas Jacksonas, rodos, nerodo jokio susidomėjimo iškeisti ekipos lyderį. Juolab kad klubo reikalai, palyginus su praėjusiais sezonais, pagaliau pradėjo gerėti.

Tokio masto mainai beveik niekada neįvyksta. Juos įvykdžius, ant generalinio komandos direktoriaus pečių krenta milžiniška atsakomybė, nes scenarijus gali nepasiteisinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius