Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 01

Joakimas Noah praleido „Knicks“ susitikimą su kariškiais: „Esu prieš karą“

„New York Knicks“ klubo naujokas Joakimas Noah atsisakė dalyvauti bendruose klubo pietuose su West Pointo karo akademijos studentais. Prancūzas tokį savo sprendimą aiškino pacifistinėmis pažiūromis.
Joakimas Noah
Joakimas Noah / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA New York Knicks

Niujorko klubas, kuriame žaidžia ir Mindaugas Kuzminskas, šią savaitę surengė treniruočių stovyklą West Pointe. J.Noah atsisakė pietauti su kariškiais.

„Man tai sunku. Aš tikrai gerbiu tuos vaikinus, tačiau man sunku suprasti, kodėl jie turi vykti į karus. Kodėl vieni vaikinai turi žudyti kitus visame pasaulyje. Todėl man keista čia būti. Aš didžiuojuosi JAV, aš myliu šią šalį, tačiau nesuprantu karų naudos“, – ESPN cituoja J.Noah.

JAV ir Prancūzijos pilietybes turintis krepšininkas aktyviai pasisako prieš militarizmą, ginklų prievartą ir panašias socialines problemas.

„Knicks“ treneris Jeffas Hornacekas teigė puikiai suprantantis tokį J.Noah požiūrį.

„Mes nespaudėme jo būti kartu su mumis (per pietus su kariškiais). Jis tiesiog nesijaučia gerai tokiuose renginiuose – mes suprantame“, – teigė „Knicks“ treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius