Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 07 27

Jonas Valančiūnas dvikovą su Argentina pasitinka pokštu apie kiaurą Buenos Airių areną

„Didžiulis lietus Argentinoje“, – socialiniame tinkle „Instagram“ šmaikščia nuotrauka dvikovą su Argentina pasitinka Jonas Valančiūnas. Joje užtvindytoje krepšinio aikštėje J.Valančiūnas stovi priešais iki juosmens vandenyje atsistojusį Luisą Scola. Vis dėlto tokio vaizdelio artėjančią naktį Buenos Airėse nesitikima.
Jonas Valančiūnas ir Luisas Scola
Jonas Valančiūnas ir Luisas Scola / „Scanpix“ nuotr.
Pakeliui į Rio | Argentina – Lietuva | 03:03 | Buenos Airės

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį 3 val. 3 min. LRT pradės Lietuvos ir Argentinos rungtynių transliaciją. Bet kitaip nei praėjusį kartą, vietoj rungtynių su australais Gyčio Paškevičiaus koncerto greičiausiai nebeišvysime.

Kiaura Buenos Airių „Tecnopolis“ arena nebeturėtų drėkti nuo pro plyšius prilašėjusio lietaus. Gera žinia ta, kad lietus Buenos Airėse nebepranašaujamas iki savaitgalio.

Be to, praėjusią naktį Argentina jau žaidė su Australija – žiūrovų susirinko 8 tūkstančiai, lietus ant parketo nevarvėjo, niekas neslidinėjo ir nepatyrė traumų.

Tiesa, turnyro startas šeimininkams nepavyko – australai išplėšė pergalę 84:83.​

Panašu, kad „Trijų nacijų“ turnyrą organizuojančios argentiniečių bendrovės pažadas surengti Lietuvos ir Argentinos mačą bus išpildytas.

Organizatoriams nekilo problemų net ir per Argentinos bei Australijos rungtynes, nors oras už arenos taip pat buvo lietingas ir vėjuotas.

„Twitter“ nuotr./„Tecnopolis“ arena
„Twitter“ nuotr./„Tecnopolis“ arena

Juokai juokais, tačiau kiekvienos rungtynės prieš Rio lietuviams dabar be galo reikalingos. Tai gali būti priešpaskutinė repeticija prieš olimpines žaidynes, kadangi lietuviai pasirengimo ciklą užbaigs savaitgalį San Paule.

Šeštadienį 18 val. Lietuvos laiku numatytas susitikimas su Australija, o sekmadienį – su Brazilija arba Kinija.

Jeigu mažasis arba didysis turnyro finalas suves lietuvius su brazilais, komandos gali bendru susitarimu atsisakyti žaisti, kadangi abi žais tarpusavyje pirmąsias oficialias rungtynes Rio rugpjūčio 7-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius