Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 09 30

LeBronas spaudžia „Cavaliers“ vadovus priimti sprendimą dėl jo pagalbininko

NBA čempionės „Cleveland Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas spaudžia komandos vadovus pagaliau susitarti dėl sutarties su snaiperiu J.R.Smithu. NBA finalų MVP teigia, kad gynėjas yra svarbus partneris.
J.R.Smithas
J.R.Smithas / „Scanpix“ nuotr.

„Man pikta, kad antrą sezoną iš eilės vieno iš mano svarbiausių ginklų nėra komandoje. Jis yra svarbi mūsų komandos dalis, tad, tikiuosi, reikalai greitai išsispręs. Mane tai nervina“, – kalbėjo L.Jamesas.

„Cavaliers“ treniruočių stovykla jau prasidėjo, tačiau J.R.Smithas dar negali prisijungti prie komandos draugų, nes nėra pasirašęs sutarties su komanda.

Praėjusį sezoną J.R.Smithas uždirbo 5 mln. dolerių ir nepasinaudojo galimybe pratęsti sutartį su komanda už 5,3 mln. dol. metinę algą.

Gynėjas nori didesnio atlyginimo ir „Cavaliers“ jį jam pasiūlė, tačiau abi pusės vis dar neranda sprendimo. ESPN teigia, kad snaiperiui pasiūlyta ketverių metų 42 mln. dolerių sutartis (ketvirti metai – negarantuoti).

J.R.Smithas praėjusiame reguliariajame sezone rinko po 12,4 taško, 2,8 atkovoto kamuolio, 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir 1,1 perimto kamuolio.

Prieš 2015-2016 m. sezoną „Cavaliers“ taip pat ilgai derėjosi su svarbiu komandos nariu – Tristanu Thompsonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius