-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 08

LeBrono Jameso žinutė komandos draugams: „Vienas nepatempsiu“

Tryliktąjį savo sezoną NBA lygoje pradėsiantis LeBronas Jamesas nesikrato „Cleveland Cavaliers“ klubo lyderio naštos, tačiau pripažįsta, kad vienam visą sezoną tempti paskui save ekipą bus nepaprastai sunku.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“/AP nuotr.

Visgi „Karalius Jamesas“ įsitikinęs, kad NBA vicečempionai šiemet turės tokią ekipą, kad jam krūvis nebus toks didelis, kaip pastaraisiais metais, o likę „Cavs“ krepšininkai rungtynių metu sugebės truktelti komandą į priekį.

„Nemanau, kad turiu tempti šią komandą į priekį. Kai bus pasirengę Kyrie Irvingas, Tristanas Thompsonas ir Imanas Shumpertas mes turėsime daugybę puikių vaikinų, kurie gali imtis iniciatyvos. Visi esame profesionalai, suaugę vyrai ir turime prisiimti atsakomybę bei tinkamai atlikti savo darbą“, – prieš naują sezoną save ir komandos draugus įkvėpti bandė L.Jamesas.

Lyginant su praėjusiuoju sezonu, Klyvlando ekipa atrodo sustiprėjusi. Vicečempionų gretas papildė Mo Williamsas, Richardas Jeffersonas bei Saša Kaunas. Specialistai pažymi, kad NBA sezono pradžioje „Cavs“ teks gana lengvi priešininkai, tad Davidas Blattas dar turės pakankamai laiko sustyguoti savo žvaigždyno veiksmus.

„Rytų konferencija šiemet sustiprėjo, o mes dar kurį laiką neturėsime K.Irvingo ir I.Shumperto. Visgi sezono pradžioje ir neturime demonstruoti geriausio savo žaidimo“, – kalbėjo L.Jamesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius