-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 26

Nauja Toronto viltis – Jono Valančiūno porininkas

Pirmadienį Toronte įvyko NBA žiniasklaidos diena, kurioje į žurnalistų klausimus atsakė vyriausiasis „Raptors“ treneris Dwane'as Casey. Strategas atskleidė, kad starto penkete šalia Jono Valančiūno turėtų rungtyniauti Jaredas Sullingeris, papasakojo apie tokio dueto trūkumus bei privalumus ir teigė, jog itin didelių permainų komandoje nebus.
DeMaras DeRozanas, Jonas Valančiūnas ir Kyle'as Lowry
DeMaras DeRozanas, Jonas Valančiūnas ir Kyle'as Lowry / „Scanpix“ nuotr.

„Didžioji dauguma mūsų žaidėjų yra 25-erių arba jaunesni, todėl svarbiausia augti kaip komandai. Norime ir vėl rungtyniauti atkrintamosiose varžybose. Žinoma, netekome savo atsarginio vidurio puolėjo (Bismacko Byiombo), tačiau esu labai sužavėtas mūsų aukštaūgiais, kurie buvo pašaukti šių metų NBA naujokų biržoje.

Turime jauną komandą, tačiau tai gali būti didžiausias mūsų privalumas.“

Vasarą „Raptors“ klubas pasistiprino ne tik jaunais krepšininkais, tačiau ir vidurio puolėjo bei sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje galinčiu žaisti Jaredu Sullingeriu.

„Jis man paliko labai gerą įspūdį. Jaredas visą vasarą sunkiai dirbo, kad pagerintų savo sportinę formą. Jis patikimai meta iš trijų taškų zonos. Praėjusį sezoną jis iš aikštės kampų mėtė 75 proc. taiklumu, todėl liepiau jam artėjančiais metais bent tris kartus per rungtynes mesti iš toli.

Šis žaidėjas gerai mato aikštę ir gali puikiai perduoti kamuolį, o tai labai tiks prie mūsų propaguojamo žaidimo“, – sakė treneris.

Paklaustas apie galimą J.Sullingerio duetą su J.Valančiūnu D.Casey neabejojo dėl jų galimybių puolime, tačiau, anot jo, gynyboje gali kilti didelių problemų:

„Šis duetas bus viena pagrindinių temų, kai kalbėsime apie gynybą varžovams rezgant greitas atakas. Puolime šis duetas neturės vargo, tačiau, ko gero, nespės sugrįžti į gynybą.

Krepšininkai kartu dalinsis aikštę tik tuomet, jei sugebės apsiginti nuo greitų atakų bei stabdyti varžovų žaidimą „du prieš du“.

Vertinant šiandien, tai vieta starto penkete šalia JV greičiausiai atiteks J.Sullingeriui, tačiau Patrickas Pattersonas taip pat yra labai svarbi mūsų komandos dalis.

Treniruočių stovykloje turėsime nemažai darbo, nes esame pakankamai pasikeitusi komanda gynyboje, tačiau ypatingai didelių permainų daryti neketiname.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius