-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 22

Naujasis Donato Motiejūno kolega: „Mūsų potencialas – žvėriškas“

Trečiadienį „New Orleans Pelicans“ pristatė savo naujausią komandos narį – DeMarcusą Cousinsą. NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių metu išmainytas krepšininkas nekantravo aikšte dalintis su vienu geriausių lygos krepšininkų Anthony Davisu bei sukritikavo „Sacramento Kings“ vadovus už nenuoširdumą.
DeMarcusas Cousinsas
DeMarcusas Cousinsas / „Twitter“ nuotr.

„Kings“ generalinis vadybininkas V.Divacas šokiravo visą NBA pasaulį, kai sekmadienį išmainė savo lyderį D.Cousinsą į Buddy Hieldą bei krepšininkus, kurie toli gražu neprilygsta beveik septynerius metus Sakramente rungtyniavusiam „centrui“.

„Kings“ ne sykį kartojo, kad D.Cousinsas liks Sakramente ir nuolat teigė, kad su juo vasarą bus pratęsta sutartis.

„Tai buvo labai emocingos dienos. Viskas įvyko labai greitai. Tikrai nesitikėjau būti išmainytas į kitą komandą, – spaudos konferencijoje kalbėjo D.Cousinsas. – Tikiu, kad viskas įvyksta dėl priežasties.

Nekantrauju žengti į aikštę. Ketinu atiduoti visą save šiai komandai, jos nariams bei miestui. Nuo šiol tai mano namai.

Šiandien sėdėjau oro uoste ir mąsčiau apie visą šią situaciją. Bandžiau ją suprasti. Galų gale tai verslas. Ant nieko nepykstu ir nieko nekaltinu. Visko pasitaiko ir su tuo jau susitaikiau.

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://www.espn.com/core/video/iframe?id=18740777&endcard=false

Iš Sakramento su niekuo nesikalbėjau. Po mainų man dar bandė skambinti Vlade, bet mums nėra apie ką šnekėtis. Jie man melavo.

Tikiuosi, kad kartu su komandos draugais sukursime laimėtojų dvasią. Aš, Jrue Holiday ir Anthony Davisas turime tai padaryti. Tikiuosi, kad pateksime į atkrintamąsias, nes aš čia atvykau nugalėti.

Mūsų potencialas – žvėriškas. Žinoma, dar nesužaidėme nė vienerių rungtynių, tačiau manau, kad galime kautis prieš bet ką. Kartu su A.Davisu esame žaidę JAV rinktinėje bei tarpusavyje, todėl žinau, jog puikiai papildome vienas kito žaidimą.“

D.Cousinsas „Pelicans“ gretose turėtų debiutuoti rungtynėse iš ketvirtadienio į penktadienį, kuomet Naujojo Orleano klubas namuose priims Jameso Hardeno vedamą „Rockets“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius