Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 05

Po operacijos sveikstantis Kevinas Durantas – pastebimai sustambėjęs

Po trečios dešinės kojos operacijos sveikstantis Kevinas Durantas atvyko į Orlandą (JAV) stebėti NBA vasaros lygos varžybų. Dvi laisvas dienas nuo reabilitacijos procedūrų gavęs krepšininkas palaiko šioje lygoje žaidžiančią „Oklahoma Thunder“ ekipą.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Scanpix“ nuotr.

„Oklahomoje likau nuo pat sezono pabaigos, kai man buvo atlikta operacija. Per šias dvi dienas tiesiog bandau ištrūkti ir pažiūrėti krepšinį, kaip atrodo vyrukai“, – sakė K.Durantas.

Krepšininkas teigė, jog jo reabilitacija pasiekė trečią fazę, t.y. jis jau gali šokinėti ant grindų, bet bėgti – ne. Tikimasi, jog K.Duranto koja galutinai sugis rugpjūtį.

„Džiaugiuosi sugrįžęs, skausmo jau nebejaučiu“, – džiaugėsi „Thunder“ lyderis.

K.Durantui operacija buvo atlikta kovo pabaigoje. Sportininkas šį sezoną sužaidė vos 27 rungtynes, o „Thunder“ liko per plauką nuo patekimo į atkrintamąsias varžybas – devinti. Tiek jie, tiek aštuntą vietą Vakarų konferencijoje užėmę „New Orleans Pelicans“ iškovojo po 45 pergales.

Pusmetį be krepšinio praleidęs K.Durantas atrodo pastebimai sustambėjęs.

„Manau, jog turėčiau numesti šiek tiek svorio. Atlikau daug darbo treniruočių salėje, tačiau prieš tai nejudėjau gal 12 ar 13 savaičių. Tai buvo bene pirmas kartas, kada tik treniravausi, valgiau ir ilsėjausi“, – aiškino K.Durantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius