Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 05

„Raptors“ trenerio prašymas Jonui Valančiūnui ir kitiems – priimti įžeidimą

LeBronas Jamesas prieš Dwyane'ą Wade'ą – apie tokį Rytų konferencijos finalą svajoja ne tik pats L.Jamesas, bet ir JAV žiniasklaida. Toks laukimas pasiekė ir Toronto stovyklą. Nors „Toronto Raptors“ serijoje iki 4 pergalių dar tik pralaimėjo pirmąjį mačą „Miami Heat“, daugelis spėjo nurašyti Jono Valančiūno komandą. Tai nenustebino „Raptors“ trenerio Dwane'o Casey.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
NBA atkrintamosios | „Toronto Raptors“ – „Miami Heat“ | 3:00 LT laiku | Serija 0-1

„Mačiau tai. Jau esu minėjęs, kad niekas mūsų negerbia ir mus nurašo. Bet viskas gerai. Mes dar auganti komanda ir turime užsitarnauti pagarbą. O tą galime padaryti tik stabiliai laimėdami“, – prieš antrąją „Raptors“ ir „Heat“ dvikovą Toronte kalbėjo D.Casey.

Antrasis mačas vyks artėjančią naktį 3 val. Lietuvos laiku.

D.Casey tikisi, kad Torontui nepalanki informacija pasiektų „Raptors“ rūbinę.

„Tikiuosi, kad vyrukai tai priims giliai į širdį ir įsižeis. Juk tai jie gali kažką pakeisti“, – pridūrė treneris.

„Natūralu, kad konferencijos finale noriu žaisti su „Heat“. To norėjau dar nuo tada, kai grįžau į Klivlandą. Visada norėjau žaisti prieš Wade'ą“, – pergalingai startavęs serijoje su „Atlanta Hawks“, teigė L.Jamesas. „Cleveland Cavaliers“ po praėjusio nakties pirmauja 2-0.

Pats D.Wade'as dar nežiūrėjo taip toli į priekį: „Apie tai pakalbėsime, kai keturis kartus nugalėsime„Raptors“.“

Atkrintamosiose varžybose stringantis „Raptors“ įžaidėjas Kyle'as Lowry ramiai stebi diskusijas viešojoje erdvėje.

„Suvokiu, kad esame nuvertinami, bet kita vertus, esame antra geriausia komanda Rytuose. Ir mes tikime, kad laimėsime seriją. O visi kiti gali turėti savo nuomonę. Ji skiriasi nuo mūsų“, – pareiškė vos 7 taškus nepaisant herojiško pratęsimą išplėšusio tritaškio iš aikštės vidurio pelnęs krepšininkas.

VIDEO: Stebuklingas K.Lowry šūvis iš aikštės vidurio

Patrickas Pattersonas pridūrė, kad aplinkinių meilės „Raptors“ komandai jis nejaučia žaisdamas jau trečiąjį sezoną Toronte.

„Mes kasdien su tuo susiduriame. Bet nieko tokio. Tai mums nesudaro problemų“, – atkirto J.Valančiūno kompanionas po krepšiu.

Pats J.Valančiūnas, beje, nebendravo su Toronto žurnalistais nei po galingo pasirodymo (24 tšk., 14 atk. kam.), nei prieš antrąją akistatą.

Keli neoficialūs šaltiniai informavo, kad 23 metų vidurio puolėją kiek surakino pilvo skausmai, bet tai nesutrukdys jam išbėgti į aikštę antrajame mače.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius