-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 28

To dar nebuvo: sužaidę 3 sezonus NBA krepšininkai bus ramūs dėl savo ateities

NBA žaidėjų asociacija paskelbė, kad ji pasirūpins savo krepšininkais, kurie bent tris sezonus bus sužaidę stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje. Jiems bus suteiktas sveikatos draudimas baigus karjerą, o tokio didelio žingsnio besirūpinant savo žaidėjais nėra žengusi nė viena JAV sporto lyga.
Chrisas Paulas
Chrisas Paulas / USA Today Sports
Temos: 2 Chrisas Paulas NBA

Priklausomai nuo žaidėjo patirties NBA, jo sveikatos draudimo sąlygos tik gerės. Krepšininkui lygoje praleidus bent jau 10 metų bus pasirūpinta ne tik juo, tačiau ir visa jo šeima.

Anksčiau nedidelės socialinės garantijos buvo taikomos visiems žaidėjams, kurie lygoje rungtyniauja nuo 2000-2001 m. sezono, tačiau nuo šiol šie privalumai bus prieinami visiems buvusiems krepšininkams.

Šį planą pavyko įgyvendinti dėl to, kad NBA prieš kelis metus pasirašė naują sutartį su televizijos gigantais ESPN ir TNT. Tai šią vasarą stipriai pakėlė algų kepurę ir padidino NBA žaidėjų asociacijos pajamas.

„Mūsų lyga dar niekuomet nebuvo tokia populiari. Mes suprantame, kad turime būti dėkingi visiems žaidėjams, kurie čia rungtyniavo prieš tai, – spaudos konferencijoje kalbėjo žaidėjų asociacijos prezidentas Chrisas Paulas. – Mes privalome pasirūpinti savo didele NBA šeima.

Didžiuojuosi savo kolegomis bei žaidėjais, kurie man padėjo priimti šį precedento neturintį sprendimą. Tikimės, kad tai padės užtikrinti visų mūsų lygą aplankiusių krepšininkų gerą ateitį bei puikią sveikatą.“

Vidutiniškai stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje žaidėjai praleidžia daugiau nei keturis sezonus, todėl tai turėtų padėti didžiajai daugumai buvusių ir dabartinių NBA krepšininkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius