Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 10 09 /21:06

Žodžių karas tęsiasi: N.Batumas mynė ant žaizdos Lietuvai, D.Motiejūnas – Prancūzijai

Nicolas Batumo išprovokuotas žodžių karas su Donatu Motiejūnu tęsiasi. Prancūzijos rinktinės žvaigždė mynė ant žaizdos ir Lietuvos nacionalinei komandai, ir Donatui. Tačiau pėsčias neliko ir pats „Houston Rockets“ puolėjas.
Donatas Motiejūnas ir Nicolas Batumas
Donatas Motiejūnas ir Nicolas Batumas / 15min.lt montažas

Viskas prasidėjo nuo to, kad duodamas interviu Ispanijos žiniasklaidai N.Batumas leptelėjo, jog tikrasis Europos čempionato finalas įvyko pusfinalyje – tarp Prancūzijos ir Ispanijos. Ir būtent šios dvi rinktinės, be sidabro iškovojusių lietuvių, yra stipriausios Europoje.

Donatas Motiejūnas dėl traumos nežaidė pastarajame Europos čempionate, bet stojo mūru už savo tautiečius. 

„Prancūzija yra stipri komanda, bet kažkodėl jos nematau tarp dviejų stipriausių Europoje“, – socialiniame tinkle N.Batumui rašė D.Motiejūnas, kartu prisegęs ir FIBA reitingo nuotrauką.

Prancūzas atsikirto dar aštriau – priminė prancūzų pergales prieš Lietuvą 2013-ųjų Europos čempionato finale ir 2014-ųjų pasaulio pirmenybių kovoje dėl bronzos: „Ačiū už auksą 2013 ir bronzą pernai! #MesVisiŽinomTiesą“

D.Motiejūnas irgi turėjo, ką pasakyti. Jis palinkėjo N.Batumui susitikti Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. Tik, aišku, su sąlyga, kad prancūzai ten pateks laimėję atrankos turnyrą. Prancūzas priėmė šį iššūkį ir pažadėjo padaryti viską, kad galėtų akis į akį susitikti su lietuviu kitą vasarą Brazilijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius