-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 10

12 valandų derybų NBA sezono neišgelbėjo: lokautas tęsiasi

Vakar naktį Lietuvos laiku NBA komandų savininkai ir žaidėjų asociacijos nariai vėl buvo susėdę prie derybų stalo, tačiau po 12 valandų trukusių pokalbių sezoną vis dar gaubia nežinia.
NBA komisaras Davidas Sternas
NBA komisaras Davidas Sternas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

NBA komisaras Davidas Sternas pripažino, kad vyksta normalus derybų procesas – jis nėra nei labai sėkmingas, nei žlugęs.

„Negaliu pasakyti, kad po šio susitikimo padaugėjo pesimizmo ar optimizmo. Derybos nežlugo, tačiau ir nesibaigė sėkmingai. Mes tiesiog esame čia ir deramės“, – kalbėjo komisaras.

Komandų savininkų iškeltas ultimatumas žaidėjams jau baigėsi, tačiau abi pusės vis dar linkusios derėtis. Vis tik žaidėjų asociacijos prezidentas Derekas Fisheris neslėpė, kad kai kuriais klausimais savininkams trūksta lankstumo ir noro pasiekti kompromisą.

„Negalėčiau pasakyti, kad savininkai visuomet rodo lankstumą kai kuriais derybų klausimais. Neabejoju, kad labai greitai pasiektume susitarimą, jei jie taptų lankstesni ir nebūtų tokie kategoriški. Faktas, kad vis dar nepasiekėme susitarimo, rodo, jog dar yra labai daug darbo. Grįšime prie derybų stalo rytoje ir žiūrėsime, kaip viskas pasisuks“, – kalbėjo D.Fisheris.

Šiandien naktį Lietuvos laiku abi pusės ir vėl sės prie derybų stalo. Pokalbiams laiko lieka vis mažiau, kadangi netrukus turi būti atšaukta dalis sezono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius