Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 08 25

39-erių Žydrūnas Ilgauskas rengiasi sugrįžti į NBA?

„Cleveland Cavaliers“ klubo televizija „susprogdino“ nemenką naujieną – neva Lietuvos krepšininkas Žydrūnas Ilgauskas ketina grįžti į NBA, užsivilkti „Cavaliers“ komandos marškinėlius ir su LeBronu Jamesu sieks kovoti dėl NBA aukso žiedų.
Žydrūnas Ilgauskas
Žydrūnas Ilgauskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Cavaliers“ klubo televizijos laidų vedėjas Tony Rizzo savo laidoje rimtu veidu pranešė, kad 39-erių lietuvis jau treniruojasi, kad įgautų sportinę formą, ir planuoja sužaisti dar vieną sezoną „Cavaliers“ gretose, šalia L.Jameso.

Taip ir neaišku, ar T.Rizzo tik pokštavo, ar jis turi žinių, kad L.Jamesas ir naujasis treneris Davidas Blattas sugebėjo įtikinti Ž.Ilgauską dar pažaisti. 

221 cm ūgio vidurio puolėjas į „Cavaliers“ komandą atvyko 1996 metais, kai jį NBA naujokų biržoje klubas pašaukė 20 šaukimu ir komandoje praleido keturiolika metų.

Šiuo metu lietuvis dirba „Cavaliers“ generalinio direktoriaus Chriso Granto padėjėju ir padeda tobulėti ekipos aukštaūgiams. 

221 cm ūgio vidurio puolėjas į „Cavaliers“ komandą atvyko 1996 metais, kai jį NBA naujokų biržoje klubas pašaukė 20 šaukimu ir komandoje praleido keturiolika metų.

2007 m. Ž.Ilgauskas su „Cavaliers“ komanda pasiekė NBA finalą, tačiau tuomet nusileido „San Antonio Spurs“. 2011-aisiais aukštaūgis baigė karjerą „Miami Heat“ ekipoje, kurioje taip pat žaidė L.Jamesas.

Tačiau galimą degančią naujieną siekia „apmalšinti“ kiti krepšinio žurnalistai. 

„Su visa pagarba savo draugui Tony Rizzo, galiu pasakyti, kad Žydrūnas Ilgauskas jau nežais „Cavaliers“. Jis patenkintas baigęs karjerą“, – „Twitter“ paskyroje rašė Chadas Zumockas. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius