-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 04

Aleksandras Trifunovičius: „Jaučiame kartėlį, bet pralaimėjimą Malagoje turime pamiršti“

Malagoje tris kėlinius sėkmingai rungtyniavę Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai subyrėjo per lemiamą ketvirtį ir rezultatu 91:98 turėjo pripažinti „Unicaja“ ekipos pranašumą.
Aleksandaras Trifunovičius
Aleksandaras Trifunovičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Mums nepavyko iki rungtynių pabaigos pasinaudoti tuo, ką turėjome sukaupę trečiame kėlinyje. Per paskutinį ketvirtį leidome „Unicaja“ ekipai įmesti net 36 taškus. Tai lėmė ir mūsų klaidos gynyboje, ir neteisingi sprendimai puolant, po kurių varžovai lengvai pelnydavo taškus.

Jaučiame kartėlį, kad gerai žaisdami didžiąją rungtynių dalį neatsilaikėme pabaigoje. Bet taip pat greitai, kaip pamiršome pergalę Vitorijoje, reikia pasistengti pamiršti pralaimėjimą Malagoje ir atsitiesti per artimiausias rungtynes su „Unicaja“ Vilniuje“, – po pralaimėjimo sakė Vilniaus „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris A.Trifunovičius.

Nors pralaimėjo, sostinės klubo legionieriui Bradui Newley šis mačas buvo vienas sėkmingiausių šį sezoną.

Australas po rungtynių pripažino, kad norint pasiekti pergalę, reikia gerai žaisti visas susitikimui skirtą laiką.

„Gerai žaidėme 35 minutes, tačiau nusižudėme padarę keletą klaidų gindamiesi ir taip praleidome kelis svarbius taškus. Tačiau visa tai jau praeitis, reikia judėti į priekį, nes sezonas ilgas. Po dviejų savaičių žaisime su „Unicaja“ namuose palaikomi savų žiūrovų. Tikiuosi, sugebėsime iškovoti pergalę“, – kalbėjo B.Newley.

Aikštėje B.Newley praleido beveik 32 minutes ir per jas pelnė 12 taškų, po krepšiais atkovojo 6 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei blokavo 1 varžovo metimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius