-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 05

Algirdas Brazys atleistas iš „Ventspils“ krepšinio klubo vyriausiojo trenerio pareigų (papildyta 17.23 val.)

Ventspilio „Ventspils“ ekipos vadovai šeštadienį iš užimamų pareigų atleido vyriausiąjį komandos trenerį 49 metų Algirdą Brazį.
A.Brazys prieš pora dienų atšventė savo 47 metų gimtadienį
Algirdas Brazys liko be darbo. / „Scanpix“ nuotr.

Bent jau laikinai ekipai vadovaus asistentas Guntis Endzelis, o klubo vadovai jau pradėjo naujojo vyriausiojo trenerio paieškas.

Lietuvis prie „Ventspils“ vairo stojo praėjusių metų vasarą ir buvo pasirašęs dvejų metų trukmės kontraktą.

Pranešama, kad komandos vadovai nebuvo visiškai patenkinti rezultatais, nors Latvijos čempionate „Ventspils“ iškovojo 12 pergalių per 14 mačų, tačiau abu sykius pralaimėjo vienai pagrindinių varžovių Rygos „VEF“. Anot pranešimų, vadovybė kritikos treneriui pažėrė ir dėl kai kurių žaidėjų pasirinkimo.

Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito divizione „Ventspils“ ekipa savo sąskaitoje per 16 žaistų rungtynių iškovojo 12 pergalių ir patyrė keturias nesėkmes. Dvi iš jų buvo patirtos sausio mėnesį – prieš Prienų „Rūdupį“ ir Šiaulių „Šiaulius“.

Papildyta 17.23 val. - A.Brazys kaip pagrindinę išsiskyrimo su „Ventspils“ klubu priežastį krepšinio portalui Basketnews.lt nurodė nesutarimus su klubo vadovais.

„Neleisiu, kad man kažkas nurodinėtų, ką leisti ir ko neleisti į aikštelę. Matyt „Ventspils“ vadovai dabar ieškos būtent tokio žmogaus. Dar prieš atvykdamas į Ventspilį žinojau, kokie dalykai čia dedasi, maniau kažką pakeisiu bet...“ - sakė A.Brazys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius