Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 05 22

Antroji Kaukėno ir Lavrinovičiaus pergalė

Antrą pergalę Italijos vyrų krepšinio lygos ketvirtfinalio rungtynėse iškovojo ir serijoje iki trijų pergalių jau 2:0 pirmauja reguliariojo sezono nugalėtojas ir čempiono titulą ginantis Sienos „Montepaschi“ klubas su Rimantu Kaukėnu ir Kšyštofu Lavrinovičiumi.
K.Lavrinovičius vedė „Montepaschi“ į pergalę
K.Lavrinovičius vedė „Montepaschi“ į pergalę / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį svečiuose „Montepaschi“ krepšininkai 77:68 vėl įveikė Mindaugo Žukausko Pezaro „Scavolini“ komandą. Pirmąjį susitikimą antradienį namie Sienos ekipa laimėjo 94:51.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose Kšyštofas Lavrinovičius ir Romainas Sato, pelnę po 13 taškų, bei 12 taškų į varžovų krepšį įmetęs Henry Domercantas.

Per 24 žaidimo minutes puolėjas iš Lietuvos prametė tritaškį, pataikė 6 dvitaškius iš 10, realizavo 1 baudos metimą, po krepšiais atkovojo 8 ir perėmė 4 kamuolius, sykį suklydo ir triskart prasižengė.

Taip pat 24 minutes aikštelėje praleidęs Rimantas Kaukėnas prie pergalės prisidėjo 7 taškais, 2 rezultatyviais perdavimais, 3 perimtais kamuoliais, klaida ir pražanga. Jis pataikė 2 dvitaškius iš 3 bei realizavo 3 baudų metimus iš 4.

M. Žukauskas per 12 minučių prametė abu dvitaškius, sugriebė 1 ir perėmė 2 kamuolius bei prasižengė 4 kartus. Šeimininkų ekipoje sėkmingiausiai rungtyniavo Ramelas Cyrry (15 tšk.) ir Michaelas Hicksas (10 taškų).

Kitose ketvirtadienio rungtynėse Bolonijos „La Fortezza“ komanda namuose 94:81 nugalėjo Trevizo „Benetton“ krepšininkus ir, atsirevanšavusi už nesėkmę 77:85 svečiuose, išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą – 1:1. Trečiąsias serijos rungtynes komandos šeštadienį žais Sienoje ir Trevize.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius