Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 12 08

Areštuotus Kauno „Žalgirio“ prekinius ženklus grasinama parduoti varžytinėse

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas gali likti be prekinių ženklų. Jie bus parduodami varžytinėse, jei Kęstutis Marčiulionis iš Lietuvos čempionų klubo neatgaus priteistų 718 tūkst. litų.
„Žalgirio“ prekiniai ženklai gali būti parduoti varžytinėse.
„Žalgirio“ prekiniai ženklai gali būti parduoti varžytinėse. / BFL nuotr.

Vykdydami teismo nutartį antstoliai areštavo UAB „A.Sabonio Žalgirio krepšinio centras“ turtą, tačiau jis sudaro tik nedidelę dalį K.Marčiulionio atstovų reikalaujamos sumos, rašo Delfi.lt. Visgi į antstolių tinklą pakliuvo ir „Žalgirio“ prekiniai ženklai, kuriems gresia būti parduotiems varžytinėse.

„Jeigu „Žalgiris“ ir toliau vengs vykdyti arbitražo sprendimą, klubo prekiniai ženklai šimtu procentų bus pardavinėjami, ir kiekvienas norintis galės juos įsigyti“, – Delfi.lt sakė K.Marčiulionio advokatas Linas Jakas.

Anot jo, šešerius metus su „Žalgiriu“ teismuose kovojantis K.Marčiulionis priteistos sumos niekaip neatgauna dėl painiavos Kauno klube – milijoniniu biudžetu disponuojančio „Žalgirio“ klubo vardu tituluojasi ne vienas, o du juridiniai asmenys: viešoji įstaiga Kauno „Žalgirio“ rėmėjas ir UAB „A.Sabonio Žalgirio krepšinio centras“. Būtent su pastarąja bendrove kontraktą 2000 metais buvo sudaręs K.Marčiulionis.

Paaiškėjo, kad minėtos bendrovės sąskaitoje švilpauja vėjai, o klubo lėšos nukreipiamos į viešąją įstaigą. Įtardamas piktybišką įsipareigojimų vengimą, L.Jakas dėl tokios situacijos svarsto galimybę taip pat kreiptis į teisėsaugą. Tokiu atveju „Žalgiriui“ grėstų dar didesni nemalonumai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius