-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 27

Blake'as Griffinas mače su „Bobcats“ dažniau kabojo ore nei stovėjo ant žemės – šeši įspūdingi puolėjo dėjimai

Vienas „Los Angeles Clippers“ lyderių, aukštaūgis Blake'as Griffinas, pastarosiose rungtynėse su „Charlotte Bobcats“ ekipa surengė puikų dėjimų šou – net tris įspūdingus dėjimus iš eilės 23-ejų metų krepšininkas atliko per paskutinę antrojo kėlinio minutę.
Blake'as Griffinas
Blake'as Griffinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rezultatui esant 48:45 „Clippers“ naudai, po varžovų atakos B.Griffinas labai greitai nuskuodė į puolimą, o kamuolį gavęs Chrisas Paulas per visą aikštę jį numetė B.Griffinui, kuris, nenusileisdamas ant žemės, galingai sudrebino lanką. Netrukus „Bobcats“ krepšininkai vėl atakavo netaikliai, o C.Paulo ir B.Griffino duetas dar kartą pamokė varžovus dėjimo į krepšį paslapčių.

VIDEO: Blake'o Griffino dėjimai po Chriso Paulo perdavimų.

Tačiau tai dar buvo ne viskas. Netrukus B.Griffinas po dar vienos nesėkmingos „Bobcats“ atakos „Clippers“ krepšininkai vėl surengė greitą ataką, o ją dar kartą užbaigė galingai krepšį sudrebinęs Los Andželo ekipos aukštaūgis, 2011 metais tapęs NBA dėjimų į krepšį konkurso nugalėtoju.

VIDEO: Galingas Blake'o Griffino dėjimas.

Dar vieną įspūdingą rungtynių žiūrovai išvydo trečiąjąme kėlinyje – šį kartą B.Griffino nesustabdė net varžovo pražanga.

VIDEO: Blake'o Griffino dėjimas su varžovo pražanga.

Iš viso šiose rungtynėse, kurias „Clippers“ laimėjo 106:84, B.Griffinas pelnė 24 taškus, iš kurių dvylika pelnė dėjimais iš viršaus. C.Paulas savo ruožtu atliko net 13 rezultatyvių perdavimų, nemažai kurių padėjo taškus pelnyti B.Griffinui.

Šiame sezone 208 cm ūgio ir 114 kg svorio krepšininkas per rungtynes vidutiniškai renka po 18,6 taško ir atkovoja po 8,6 atšokusio kamuolio.

VIDEO: Blake'o Griffino žaidimo su „Bobcats“ epizodai.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius